Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KONGO U SABORU

Vučemilović: Ne kazni li odgovorne, država odobrava trgovinu djecom

25.01.2023.
u 13:43

Vesna Vučemilović, predsjednica saborskog Odbora za obitelj, ističe kako se sud u Zlataru poziva na zakon iz doba Kraljevine Jugoslavije

Komentara 16

LL
Litos(l)av
14:03 25.01.2023.

Država neće kazniti odgovorne jer je i država sudionih udruženog zločinačkog pothvata.

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
14:03 25.01.2023.

Sud u Zlataru poziva se na zakon iz Kraljevine Jugoslavije? ...pa i činilo mi se da su ovi svinjari napravili svinjariju koja smrdi po miloj im Jugoslaviji.

Avatar Cantor
Cantor
14:46 25.01.2023.

@kk: Očito se javila još jedna koja je vjerojatno napravila isto što i ovi kriminalci u Zambiji pa joj se sada gaće tresu da se ne razotkrije ta kriminalna rabota i sada nas kao uči moralu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije