Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kažnjeni sa 10 tisuća kuna jer nisu predali imovinske kartice

ruža tomašić
Arhiva VL
29.10.2009.
u 17:15

Saborsko povjerenstvo za odlučivanje o sprečavanju sukoba interesa odlučilo je kako će bez 10 tisuća kuna ostati 314 lokalnih dužnosnika koji 30 dana od stupanja na dužnost nisu predali imovinske kartice.

Bez 10 tisuća kuna ostat će 314 lokalnih dužnosnika koji nisu, u skladu sa zakonom, predali imovinske kartice trideset dana od stupanja na dužnost .

Tako je odlučilo saborsko Povjerenstvo za odlučivanje o sprečavanju sukoba interesa - izvijestio je Mate Kaćan, predsjednik Povjerenstva.  

Najzvučnija imena među njima su saborska zastupnica HNS-a i dogradonačelnica Oroslavlja Danica Hursa, gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić, bivša zastupnica HSP-a i zamjenica načelnika Općine Smokvica Ruža Tomašić, te saborska zastupnica SDP-a i dogradonačelnica Dubrovnika Tatjana Šimac Bonačić, dogradonačelnik Makarske Ante Novak i dožupan zadarske županije Stanko Zrilić (HSLS).

No među njima nema nijednog župana, ali ni gradonačelnika većeg grada.  

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:08 29.10.2009.

sve same babe, lažu čim zinu

Avatar sebastian
sebastian
09:57 30.10.2009.

Stalno izmisljate gluposti, mozda nemaju onoga broja JMBG ili onaj,kako se zove joj,boj,moj,tvoj,njoj ili ???????zemlja banana....ha,ha,ha

Avatar Robinzon
Robinzon
18:22 29.10.2009.

Prava sitnica za državni prpračun.Pa to je samo 3.140.000,00 KN To bi Neven Jurica spičkao u roku KEKS, ali u ime HRVATSKE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije