Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuli raspravu

Kaufland izbacio popularnu marku kave iz asortimana: Nismo uspjeli postići dogovor

Foto: platinumkiwi/Reddit
1/3
28.08.2022.
u 15:02

No našlo se i par podržavatelja ove politike, "Apsolutno podržavam. Podizanje cijena je apsolutno neprihvatljivo u tolikoj mjeri", Od sada samo u Kaufland idem kupovati. Svaka čast" kažu na Redditu.

U Kaufland prodavaonici na policama na kojima inače stoji određena marka kave, umjesto poznatih pakiranja osvanula je pomalo iznenađujuća poruka kupcima ovog trgovačkog lanca.

"Poštovani kupci, moguće je da ne pronađete neke proizvode brenda Jacobs na našim policama. Do toga je došlo jer s dobavljačem nismo uspjeli postići dogovor o komercijalnim uvjetima suradnje, odnosno nismo prihvatili znatno povećanje nabavnih cijena. Želimo održati naše obećanje svojim kupcima da nudimo uvijek veliki izbor i najbolje cijene proizvoda visoke kvalitete. Nudimo vam veliki izbor alternativnih brendova i naše vlastite robne marke. Ako imate pitanja obratite se našim zaposlenicima. Vaš Kaufland" stoji na poruci koja je odmah pokrenula debatu i na društvenoj mreži Reddit.

"Poštovanje za Kaufland, iako će se i oni za koji tjedan predomisliti i ipak dobaviti te proizvode" smatra jedan cinični korisnik, a nije u tom mišljenju sam. "Naravno da Kaufland laže o svojim motivacijama", "To mi smrdi na mazanje očiju od strane Kauflanda jer ne želi smanjivati svoju zaradu" nadovezali su se drugi.

No našlo se i par podržavatelja ove politike, "Apsolutno podržavam. Podizanje cijena je apsolutno neprihvatljivo u tolikoj mjeri", Od sada samo u Kaufland idem kupovati. Svaka čast" kažu na Redditu.

Komentara 8

DU
Deleted user
15:25 28.08.2022.

Pijem samo našu kavu. Onu s poznatim logom: bijela slova na crvenoj pozadini. (Eto, izbjegao sam besplatno promicanje)

Avatar Asterix
Asterix
21:42 28.08.2022.

Kauflandova koncepcija na slovu U gdje moraš proći kroz cijeli dućan da bi došao do kase mi je dovoljna da ne ulazim u tu trgovinu.

KA
kažemja
19:06 28.08.2022.

Od kada se kod nas uzgaja kava ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije