Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li je vidjeli?

Karla Nimac (17) nestala u novogodišnjoj noći

Karla Nimac
Obitelj Nimac
01.01.2013.
u 22:11

Visoka i vitka djevojka u trenutku nestanka u Sesvetskom Kraljevcu nosila je tamne traperice, kratki crni kaputić te čizme sa zlatnim šljokicama

Dva sata nakon ulaska u Novu godinu 17-godišnja Karla Nimac nestala je u Sesvetskom Kraljevcu. Visoka i vitka djevojka u tom je trenutku nosila tamne traperice, kratki crni kaputić te čizme sa zlatnim šljokicama.

Karla ima tamnu kosu i tamne oči, a ako imate ikakve informacije o njoj, javite policiji na broj mobitela 091-278-0821 ili obavijestite najbližu policijsku postaju na 192.

>>U tjedan dana nestalo devet osoba, od toga pet maloljetnih

 

Komentara 4

JU
Jurišić40
22:49 01.01.2013.

Vratit ce se ona kad se ekipa otrijezni:)

MO
mojazemlja
17:14 02.01.2013.

Nedaj Bog nikome,ali današnji odgoj djece su preuzeli neoliberalni stavovi koji se svakodnevno serviraju putem društvenih mreža, elektronskih i tiskanih medija..itd.Kućni odgoj je nestao,u školama su učitelji nemoćni,crkveno(vjersko) učenje postaje nepoželjno...Bolesno je postalo izbor,zdravo je postalo nazadno....

OB
-obrisani-
17:30 04.01.2013.

Ljudi, ajde ne pretjerujte! Nije se cura ni izgubila niti ju je netko ukrao. Završila je na nekom after partyju, više ili manje privatnom, htjela se malo maknuto od staraca i svega, htjela je doći kući trijezna i bistra. Što je u tome loše? Sa 17 nije dijete, danas je drugo vrijeme, svi puno ranije odrastamo. Sviđalo se to nekome ili ne, tako je. Za koji mjesec je punoljetna i neće je nitko zakonski moći maltretirati i "tražiti" preko medija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije