Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici uzrujani

Kaos na svjetskim aerodromima, pao check-in sustav!

Foto: Screenshot/TwitterThomasCook
28.09.2017.
u 13:40

Kaos je nastao u zračnim lukama Charles de Gaulle u Parizu, na londonskom Gatwicku, u Washington DC, u Melbourneu, u Singaporeu, Johannesburgu i Zürichu.

Zračne luke diljem svijeta su u problemu zbog otkazivanja sustava za check-in, piše dailymail.

Kaos je nastao u zračnim lukama Charles de Gaulle u Parizu, na londonskom Gatwicku, u Washington DC, u Melbourneu, u Singaporeu, Johannesburgu i Zürichu

Javljaju se brojni uzrujani putnici koji se ne mogu ukrcati.

Glasnogovorni Gatwicka rekao je kako je njihov sustav bio u kvaru dvije minute i da oni nemaju većih problema. Dodaje i da to nije problem u zračnim lukama nego je problem avioprijevoznika koje koriste isti softver koji je u kvaru. 

Komentara 2

DU
Deleted user
15:19 28.09.2017.

Koja glupost od članka!!! Rezervacijski sistem Amadeus sa kojim radi velika većina aerodroma i zračnih prijevoznika "pao" je kompltno oko 10.30 i tek sada ga malo pomalo uključuju.... I nisu pogođeni samo ovi aerodromi već svi u svijetu!

DU
Deleted user
13:50 28.09.2017.

Kod nas na SVO sve ok, let za Zagreb jutros protekao bez zastoja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije