Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENIO TEMU

Kao da nema problema: Trump nastavio po svome. Čime je nasmijao Ivanku

treump
01.08.2017.
u 23:17

Na skupu o malom podzetništvu Trump je hvalio svoju kći Ivanku

Nakon burnih dana u Bijeloj kući i niza promjena ključnih osoba u svojoj administraciji, američki predsjednik Donald Trump novi je dan nastavio u bezbrzižnom tonu. 

Na prigodnom okupljanju na temi malog poduzetništva Trump se nije niti osvrnuo na kadrovsku križaljku i odlazak važnih dužnosnika. 

U uvodnom govoru nasmijavao je goste, a kamera je uhvatila trenutak i kada se na njegov komentar nasmijala njegova kći Ivanka. Naime, u tom je trenutku Trump među gostima pronašao Marca Rubija, prošle godine ljutog suparnika u utrci za nominacijama za republikanskog predsjedničkog kandidata: 

- Mogu vam reći da je Marco Rubio jak suparnik! Hvala ti što si došao - poručio je srdačno američki predsjednik. 

 

Kći Ivanku je posebno pohvalio za njen trud s projektom žene u poduzetništvu:

- Pronašla si što voliš raditi i u tome si punim srcem i nikad ne odustaješ!

Trump se potom krenuo hvaliti rastom gospodarstva

- Imamo najmanju nezaposlenost u 16 godina! Također, burza nam je na vrhuncu. A o tome nitko ne priča! Najveći je podatak da nam je BDP u zadnjem kvartalu porastao 2,6 posto, a cilj nam je bio 3 posto, ali u dvije godine! Mogu vam reći da ćemo brzo preći i tih 3 posto. Postavljamo ekonomske rekorde, radna mjesta pljušte nazad. Foxconn je najavio uložiti 10 milijardi dolara u prozvodnju, a ja mislim da će to biti 30 milijardi. Samo vam to nisam još smio reći. A sljedeći tjedan objavit ćemo zadivljujuće brojke s iskoracima u energetici. Rješavamo se ograničenja. Nalazimo se u zlatnom dobu za malo poduzetništvo! - zaključio je euforično Donald Trump

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar 123456
123456
10:35 02.08.2017.

soroševi unatoč vašim željama gospodim Trump nema problema, a vi ih imate sve više, a to je samo početak!

IL
ilijan1a
12:16 02.08.2017.

Trump nema peoblem, problem imaju neoliberaliasti koji nemaju više promovirati anarhizam.

MI
miso
23:55 01.08.2017.

"Moja administracija bit će s vama na svakom pojedinom koraku, sa svima vama", kaže Trump. ... Da čujemo kako će to reći Plenković, kad mu administarcija na svakom koraku uništava firme, na desetke tisuća poslane u stečaj i likvidaciju, čak i one koje su imale potraživanja od države na desetke milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije