Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH

Zračne snage angažirane u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji

Kanader
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
08.08.2017.
u 15:42

Dva Candaira i jedan Airtractor angažirani su na požarištu Lećevica u  Zagori, dok je na najnovije požarište kod Trilja upućen jedan Canadair.

Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne "Pukovnik Mirko Vukušić" iz Zemunika angažirane su na gašenju nekoliko požara u Splitsko-dalmatinskoj i Zadarskoj županiji, priopćili su iz MORH-a.

Na požarištu na Dinari angažiran je Airtractor AT-802  dok su na požarištu Dobropoljci kod Benkovca požar gasila dva Canadaira CL-415.

Dva Candaira i jedan Airtractor angažirani su na požarištu Lećevica u  Zagori, dok je na najnovije požarište kod Trilja upućen jedan Canadair.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:20 08.08.2017.

to je buducnost hrz jos kanadera jer ce dalmacija postati spaljena zemlja to je glavna ugroza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije