Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U akciji

Kanaderi i Airtractori poslani na požarišta

kanaderi
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
10.08.2017.
u 17:06

Na požarištima je trenutno angažirano i 74 pripadnika Hrvatske kopnene vojske

Protupožarne zračne snage iz sastava 93. zrakoplovne baze u četvrtak su upućene su na dva nova požarišta u Ličko-senjskoj, odnosno Šibensko-kninskoj županiji.

Na požarište Rudopolje u općini  Vrhovine u Ličko-senjskoj županiji upućena dva Canadaira CL-415, dok su jedan Canadair i jedan Airtractor AT-802 angažirani na požarištu Gornje Vinovo kod Unešića u Šibensko-kninskoj županiji.

Na požarištima je trenutno angažirano i 74 pripadnika Hrvatske kopnene vojske, sukladno zahtjevu Državne uprave za zaštitu i spašavanje, navodi MORH.

Od ostalih požara na kojima zračne snage još djeluju su požari na Kamešnici iznad Sinja kojeg gase dva Airtractora i 48 pripadnika Hrvatske kopnene vojske te na Dinari gdje je angažiran jedan Airtractor i 24 pripadnika Hrvatske kopnene vojske.

Komentara 1

SJ
Samo ja
19:28 10.08.2017.

pa kakva vise Hina? kako vas nije sramota prepisivati,samo da znate nikad vise kupit vas tiska,nikad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije