Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kamo za vikend: ‘Guštanje’ u Papuku i Jamesu Bondu

13.11.2008.
u 15:39

Iako mu posao oduzima prilično vremena, zapovjednik JPVP-a Boris Banjan pokušava, kaže, za sebe i obitelj odvojiti što više vremena kako bi uživali u prirodnim ljepotama zapadne Slavonije ili okolice Osijeka.

Iskoristite lijepo vrijeme
– Mislim da si ljudi danas premalo vremena odvajaju za odlazak u prirodu, a kako je vrijeme i dalje lijepo, tko ima volje savjetujem mu da posjeti Papuk kao idealnu lokaciju za odmor i uživanje – kaže Banjan.

Park prirode, dodaje, prepun je izletničkih terena, a uz lagano planinarenje najbolje je iskušati zdrav način života.

U kino s obitelji

Ako baš ne žele na Papuk, Banjan savjetuje posjet nekim od izletničkih mjesta, kojih ima pregršt od Orahovice do Baranje.

Unatoč pričama kako novi film o najpoznatijem britanskom agentu nije ono što smo navikli – nema ispijanja martinija, već coca-cole, niti izgovara legendarne rečenice “My name is Bond. James Bond”, novi film o agentu 007, kaže B. Boris, vrhunsko je remek djelo u kojemu je uživao u kinu s obitelji. Uvjerava nas, Bond nije izgubio na muževnosti.

Samo stručna literatura
Osim stručne literature, priznaje, u zadnje vrijeme nije pročitao neku knjigu koju bi mogao preporučiti. No zato upozorava, ako ćete poslušati njegov savjet i otići u kino ili na izlet, da pripazite na grijača tijela i kućanske uređaje te ispravnost instalacija. (žrk)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije