Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIROMANKA NA DJELU

VIDEO Kamerom uhvaćena kako podmeće požar, no karma ju je brzo stigla

Foto: Screenshot
1/2
24.07.2020.
u 10:46

Žena je kroz prozor u vozilo ulila benzin, no kada je upalila upaljač, došlo je do eksplozije pa ju je plamen odbacio na tlo.

Kamerom je uhvaćena jedna piromanka koja je zapalila automobil, no nije to baš odradila onako kako je zamislila jer je skoro i sama stradala.

Žena je kroz prozor u vozilo ulila benzin, no kada je upalila upaljač, došlo je do eksplozije pa ju je plamen odbacio na tlo.

U tom trenutku izgledalo je kao da joj i lice gori, no ona je brzo ustala i pobjegla, a automobil je nastavio plamtjeti.

Ključne riječi

Komentara 7

DI
Diesel
11:09 24.07.2020.

U pol bjelog dana?

MA
maorioni
09:58 25.07.2020.

Trebala bi kupiti novi, i svejedno u zatvor. Ugroženi su i okolni automobili.

MC
McDonaldTrump
08:53 25.07.2020.

Pitam se dali bi taj sto je snimao gledao tako mirno kako ta krmaca pali auto da je to bio njegov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije