Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINJ

Kamera snimila razgovor između Bulja i Milanovića: 'Da ih gvardijan blagoslovi...'

Sinj: Uzvanici na Vojvodovom prijemu u Alkarskim dvorima
Ivo Cagalj/PIXSELL
08.08.2021.
u 20:43

Danas se u Sinju Miro Bulj susreo s predsjednikom Zoranom Milanovićem, a kamera RTL-a snimila je dio razgovora između njih dvojice

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj zamjerio je Stožeru civilne zaštite i Vladi zbog epidemioloških mjera jer mu nisu dopustili da u publici na Sinjskoj alci bude 5.000 ljudi te da kafići rade i nakon ponoći.

Danas se u Sinju susreo s predsjednikom Zoranom Milanovićem, a kamera RTL-a snimila je dio razgovora između njih dvojice.

- Da ih gvardijan blagoslovi, veliki vjernici - rekao je Bulj Milanoviću na što se ovaj samo nasmijao. Na taj je način očito komentirao predstavnike Vlade.

Iako je na Alci bilo dopušteno 2500 gledatelja, naša novinarka javila je kako izgleda kao da ih je puno više jer nije svako drugo mjesto bilo prazno.

VIDEO Debitant Mihovil Župa je pobjednik 306. Sinjske Alke

Ključne riječi

Komentara 15

AN
ante555
21:52 08.08.2021.

Kad ovakvi panjevi sjede u saboru i jos postanu gradonacelnici pokazuje jad i bijedu nase politike

IK
ikbmibm
12:39 09.08.2021.

Dva panja,jedan kršteni drugi nekšrteni

VL
VlaskouIicanec
07:47 09.08.2021.

Koji je jad ovaj Bulj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije