Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kakve mjere? Pa, Vlada će morati dijeliti novac, jako puno novca

06.09.2022. u 11:50

U oporbi ne razmišljaju o političkom kaosu, oni su aktivisti, no građani obično promisle bi li bunt pomogao ili odmogao

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
12:01 06.09.2022.

Dijeliti novac u inflaciji je isto što i gasiti požar benzinom.

SZ
SZ123
12:46 07.09.2022.

Vlada ne dijeli svoj novac, Plenković nije mecena.... Shvatite jednom da dijele naš novac ili naš budući novac, jer tko će plaćati kredite koje će uzeti... U ostalom odakle vladi novac? Pa iz poreza koje mi plaćamo... Jedno je pomoći najsiromašnijima koji su i kruha gladni, ali davati novac svima kojima treba kako ti ne bi osjetili krizu... Pa to je ludost... Umjesto da se svatko od nas stisne i smanji potrošnju - svega... Ne, vlada će velikodušno dijeliti novac i svi se natječu tko će dati više.... Pa gdje to mi živimo, kamo idemo i kakvu poruku odašiljemo mladima koji dolaze???? Užas živi!!! Razlučite ljude u životnoj nevolji od drugih, jer onima u životnoj nevolji treba pomoći, a mi drugi se moramo snaći.

DL
Dvanaest__legija
13:05 06.09.2022.

Ljudi, nabavite peći na drva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije