Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni Zagrepčanin:

'Sram vas bilo, djevojka je ležala krvava na cesti, nitko nije stao...'

Facebook
Facebook
08.04.2018.
u 09:52

Muškarac je stao kada je vidio djevojku na cesti kako bi joj pomogao, nazvao je policiju i hitnu, a nakon toga mu se pridružio još jedan mladić

Jedan Zagrepčanin ostao je prilično ogorčen na svoje sugrađane koji nisu željeli stati i pomoći mladoj djevojci koja je na cesti ležala ozlijeđena. Svoje iskustvo podijelio je na Facebooku i objavio fotografiju s mjesta događaja. 

"Jutros u 6:40 na Slanovečkoj na putu na posao penjao sam se s autom uz brijeg . U susret mi je prošlo 5-6 auta. Na polovici brijega uz samu cestu leži djevojka stara nekih 18 godina. Krvavog nagnječenog lica. Pomokrena i ispovraćana. Pothlađena....", objavio je u subotu.

Muškarac je, kaže, zaustavio automobil i pomogao, nazvao hitnu i policiju. Auti su, kaže u svom statusu, samo prolazili. Zaustavio se samo jedan mladić, napisao je. Zajedno su pokušali pomoći djevojci do dolaska hitne. Prilično je ogorčen na sve one koji prije njega nisu stali i pomogli ozlijeđenoj djevojci. 

"To je moglo biti i vaše dijete! Mogla je biti vaša susjeda ili rođakinja . Mogao je biti netko vama drag i poznat. Gdje vam je ljudskost ? I ja sam žurio na posao i da..... zakasnio sam i drago mi je što sam zakasnio jer je netko treba pomoć!", poručio je. 

Komentara 27

IG
Igi125
10:45 08.04.2018.

Tako je jedan moj prijatelj stao jer je pored pružnog prijelaza naišao na covjeka koji je pao sa bicikla. Kad je došao do njega vidio je da je pijan i da se nije u stanju ni ustati. Pozvao je odmah hitnu, policiju i tad za njega pocinju drame. Policajci su poceli sumnjati da je on svojim vozilom naletio na pijanog biciklistu i nakon natezanja sve se srecom dobro završilo a i covjek je posvjedocio kad je došao sebi da prijatelj nije kriv. Ali je frend rekao policajcima da više nebi stao nikome pomoci zbog ovih neugodnosti koje je prolazio.

IL
ilijan
10:57 08.04.2018.

Svaka čast ljudino!

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:08 08.04.2018.

Treba pojačati Vjeronauk, vidi se da čini ljude boljima. Momku koji je stao ne bih ni čestitao jer je to što je učinio ljudski i normalno. Samo da je više ljudi među nama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije