Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predavanje

Kako pomoći psu koji teško podnosi kad ostane sam kod kuće

Foto: GettyImages
27.02.2019.
u 17:45

O problemima separacijske anksioznosti kod pasa, kako ih prepoznati i kako ih riješiti, govorit će dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja

Boje li se psi kad sami ostanu kod kuće i s kakvim se problemima zbog toga susreću njihovi vlasnici? Odgovore na ta pitanja na predavanju "Separacijska anksioznost kod pasa" dat će dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja.

– Sve češće se susrećem sa psima koji teško podnose ostati sami kod kuće. Na žalost, problem nije uvijek prepoznat pa se često pokušava riješiti na krivi način. Istovremeno, novija znanstvena istraživanja donose nam sve više znanja o psećoj emocionalnosti i osobnosti, o epigenetici, o važnosti socijalizacije i metodologiji treninga. To nam daje neke odgovore na pitanje zašto ovaj problem u ponašanju nastaje, kako ga se može spriječiti te kako pristupiti njegovom rješavanju – kaže dr. sc. Irena Petak u najavi predavanja na kojem ćete moći postavljati i konkretna pitanja, iz osobnog iskustva.

S obzirom na ograničen broj sudionika, svi zainteresirani moraju se prijaviti na dr.sc.irena.petak@gmail.com, a tek nakon potvrde platiti ulaznicu. Predavanje se održava u subotu, 2. ožujka, u 18.30 sati, Savska cesta 159. Ostale informacije o predavanju, ali i savjete dr. Petak, možete pronaći na argos.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije