Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PRIZOR

Kako je to moguće? Djevojka objavila rođendansku fotografiju zbog koje internet vrišti od smijeha

U strahu od neugodnih komentatora, djevojka je ubrzo obrisala fotografiju
Foto: Twitter
1/2
21.10.2020.
u 16:40

U strahu od neugodnih komentatora, djevojka je ubrzo obrisala fotografiju sa svog Instagram profila, no kad je malo došla k sebi, svemu se dobro nasmijala i odlučila ipak objaviti na Twitteru.

Connie White se spremala za rođendansku proslavu i odlučila je objaviti selfie na Instagramu,, ali umrla je od srama kad su stigli prvi komentari.

Kad je shvatila što je na fotografiji slavljenica se šokirala. Na mjestu gdje završava lijepa crvena haljina mini dužine nekako se pojavio prilično velik dodatak u obliku - falusa.

Naime, kad se fotografija malo bolje pogleda, čini se kao da između nogu visi nešto poprilično velikih dimenzija, prenosi Daily Mail.

U strahu od neugodnih komentatora, Connie White (22), iz Falkirka u škotskoj pokrajini Stirlingshire, ubrzo je obrisala fotografiju sa svog Instagram profila, no kad je malo došla k sebi, svemu se dobro nasmijala i odlučila ipak objaviti na Twitteru. 

- Možete li vjerovati da sam ovo objavila na Instagramu i netko je komentirao da izgleda kao da imam 'onu stvar' među nogama', napisala je.

Odmah je pojasnila da se zapravo vidi nesretni odraz njene noge u ogledalu. Moglo bi se reći da su za neželjeni efekt na fotografiji krive 'x zrake'.

- Primijetila sam tek nakon otprilike minute gledanja. Bome izgleda veliko  - napisala je jedna djevojka u komentaru.

Ima i onih koji su pohvalili njezinu hrabrost da ipak objavi ovu fotografiju, uz pohvale njenom izgledu, kojim se, zapravo, na društvenim mrežama htjela pohvaliti.    

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
19:24 21.10.2020.

Evo nesmijem upalit internet koliko vristi ha ha ha

Avatar Warded
Warded
19:44 21.10.2020.

A je, ok, noga je. Ali ružna li je brrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije