Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako bez hrvatskog i srpskog 'rušitelja' BiH Čovića i Dodika mobilizirati bošnjačke glasače

05.07.2022. u 08:42

I što sada?! Mogu li Hrvati bez lidera, kao dosad, mobilizirati blizu 80 posto biračkog tijela? I mogu li Bošnjaci bez "crvene krpe" (Čovića) usmjeriti dio mašinerije na otimanje hrvatskih pozicija

Komentara 14

Avatar southman
southman
08:53 05.07.2022.

Kao da njima smetaju Čović i Dodik. Njima smetaju Hrvati i Srbi.

MA
Marmot
09:33 05.07.2022.

To za muslimanski korpus ne znači ništa. Bilo koji hrvat koji nema halal certifikat (poput Komšića) neće proći. Za halal certifikat potrebna je supruga muslimanka, kandidat mora pljuvati po hrvatima i HR, mora biti za unitarističku BiH kakvu je rahmetlii Alija ostavio turcima u amanet.

RA
RadagastovBrat
11:39 05.07.2022.

Ima jedna dobra stara pjesma Neđe Mitrovića koja kaže: "kad podjele bosnu srbi i hrvati rat će stati rat će onda stati..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije