Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI AUSTRIJANAC

Kakav srećković: Slavio rođendan, ubacio euro u automat pa dobio čak 250 tisuća

FILE PHOTO: Euro currency bills are pictured at the Croatian National Bank in Zagreb
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/2
31.05.2023.
u 13:03

U Austriji inače u12 casina ima 90 “Fort Knox” automata i svi su zajedno povezani. Čim se jedan isprazni mora se ponovno napuniti s 250.000 eura.

Samo s jednim, u automat ubačenim eurom, 21-godišnji Austrijanac je u casinu Baden kraj Beča dobio glavni zgoditak odnosno jackpot od 250.000 eura. I to upravo na svoj rođendan.

Kako piše dnevni list Heute, mladi Austrijanac “nije pozvao na svoj rođendan u casino samo svoje roditelje, nego očito i božicu sreće Fortunu. Čim je ubacio 1 euro, odmah su se upalila sva svjetla na automatima Fort Knox” i glavni dobitak je već bio tu. Nakon kratkog šoka i čuđenja počelo je dvostruko slavlje: dobitka od četvrt milijuna eura i njegovog rođendana.

“Naravno, sve je izdašno proslavljeno sa pjenušcem i koktelima i svi su nazdravili ne samo za dobitnika nego i za njegov nezaboravan rođendan”, izvještavaju mediji. Dodaju kako je to za 21-godišnjaka “turbo-start”. Kako je rekao nakon što još za kratko vrijeme završi vojni rok, namjerava novac uložiti u neku samostalnu djelatnost i počet raditi.

VEZANI ČLANCI

Ovo je već drugi put ove godine da je u Austriji na “Fort Knox” automatima netko na igrama na sreću osvojio glavni zgoditak (jackpot). Isto se je dogodilo i u ožujku ove godine u casinu  u Veldenu na koruškom jezeru Wörther See.

U Austriji inače u12 casina ima 90 “Fort Knox” automata i svi su zajedno povezani. Čim se jedan isprazni mora se ponovno napuniti s 250.000 eura.  Minimalni ulog koji je potrebno ubaciti u automat za igru na sreću je samo 75 centi. Dakle, gotovo svatko može okušati svoju sreću. Pa, ako je netko srećković, je srećković, kao i 21-godišnjak iz Badena.

VIDEO Jedina na svijetu: Albino panda snimljena u rezervatu u Kini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije