Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
socijalna borba

Kad potlačeni ne ustaju u svijetu nastupa nacizam

19.08.2023.
u 19:45

Prebacujući fokus na LGTB i zelenu agendu, izvan odnosa rada i kapitala, ljevica je priznala poraz

Komentara 12

Avatar Tombstone
Tombstone
22:26 19.08.2023.

Nebuloza vec u naslovu. Kad potlaceni ne ustaju u svijetu nastupa nacionalni socijalizam??? Pa nadalje o crnim listama Hollywooda zbog "lijevih ideja" prije 50 godina, bez spominjanja istih danas zbog "desnih ideja". Pa nebuloza o najvise strajkova 1941-1945, pa potpuno nepoznavanje danasnjih sranja u Hollywoodu gdje strajkaju scenaristi, ne glumci ili snimatelji....dajte odradite domacu zadacu I naucite nesto o temama o kojima pisete, ponavljanje lijevih parola ne znaci da je to istina, kako je nasilno nametnuto u bivsoj tamnici naroda.

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
22:53 19.08.2023.

Propuh u glavi ljevičara.

Avatar Retro
Retro
22:55 19.08.2023.

Kada na vlast u cijelom svijetu luda ljevica donosi lude ideje vezano za LGBT, feminizam i doslovce se bijelce diskriminira u vlastitim državama, zna se da na vlast dolazi desnica koja mora donijeti balans u to... Ako je država zabrazdila duboko u ljevičarenje onda dolazi ultra desnica da to počisti brzo i efikasno. To je sukus onoga što se događa u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije