Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kad je puknuo nasip u Rijeci, Komadina je izbjegao u Slavoniju

RTL je problematici tko će koga poplaviti u SDP-u posvetila 22 minute. Nova je odgovorila s moćnih 24 minute, dok se HTV junački držao, no morali su sabiti Riječku poplavu u 16 minuta.
30. svibnja 2014. u 14:00 2 komentara 1906 prikaza
Zlatko Komadina
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Zamotan u bijeli, jednokratni kombinezon i s lagano podvezanom maskom, kao zaštitom od infekcija, pojavio se u poplavljenoj Slavoniji i on. Još dok je prilazio nešto je promrmljao, čudno, novinarima i poplavljenicima prišao je s "kak ste kaj?". Ta zavijena spodoba bio je župan Primorski Zlatko Komadina. To što se pretvarao da je purger, nije mu uspjelo, jer su svi prepoznali u njemu – izbjeglicu iz Rijeke. Koji je, pak, pobjegao od tamošnje elementarne nepogode.

U Rijeci je, naime, istog dana pukao nasip i razlila se, ne rječina, bujica zvana Linić. Kako je i Obersnel pobjegao od bujice, čak u Barcelonu, Liniću nije bilo lako. Uz takve svoje prijatelje taktičare. No, pucanje nasipa u Rijeci bila je vijest kvartala, pa je RTL problematici tko će koga poplaviti u SDP-u posvetila 22 minute. Nova je odgovorila s moćnih 24 minute, dok se HTV junački držao, no morali su sabiti Riječku poplavu u 16 minuta.

Tek će se vidjeti posljedice pucanja nasipa u Rijeci, no proći će tjedni dok se život ne vrati u SDP. Milanović, koji se od RI kataklizme sklonio u Čakovec, tom je "slučaju, ako je to uopće i slučaj" posvetio niti dvije minute. Da nije bilo proleterske emisije HTV-a "Što me žulja" ne bi saznali zašto su tog dana Milanovića željeli vidjeti i zaposlenici RIZ-a koji su preplavili Markov trg. Ljutiti, vikali su da ih vlada želi uništiti baš kad ih je krenulo, izvoze odašiljače u Japan i J. Koreju. Nisu imali sreće. Pored poplave u Rijeci, premijer nije imao vremena brinuti još i o bujici koja uništava hrvatsko gospodarstvo. Mogao im je barem reći – kak ste kaj.

PLUS

Ivana Petrović s Nove TV ukazala je na ozbiljan problem sukoba Linić-Milanović. Ugrožena je i nacionalna sigurnost države, ako je došlo do zloporabe tajnih službi.

MINUS

Tončica Čeljuska, HTV 4, Pupovcu čestitala na izboru u Europarlament (?), a onda pitala kako komentira da je premijer Sanader Liniću odgovorio u 2 minute. Lapsus?

teške optužbe
Ogorčeni zaposlenici: Bolnicu vode portiri i pralje s diplomom iz Banje Luke
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?
  • Deleted user:

    Dakle, ipak je Komadina kriv za pucanje nasipa u Rajevu selu. Pričalo se da je kriv HDZ, pa Sanader...

  • xaron:

    RTL, Nova TV, to je samo dno informativnog svijeta.