Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostov zastupnik

Juro Martinović: Božo Petrov bit će jedan od potpredsjednika Vlade

Juro Martinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.12.2015.
u 09:05

Branko Hrg kazao je da će predsjednik Sabora biti iz Domoljubne koalicije.

Božo Petrov bit će jedan od potpredsjednika Vlade, potvrdio je Juro Martinović, Mostov zastupnik u emisiji Hrvatskog radija U mreži Prvog.

Branko Hrg kazao je da će predsjednik Sabora biti iz Domoljubne koalicije. Nije želio otkriti ime kandidata uz obrazloženje da je pregovarački proces bio previše otvoren javnosti, a upitan o potpisivanju koalicijskog sporazuma, rekao je da će se to dogoditi ''ovih dana''.

– Svaki vladin resor morat će se usuglasiti između Mosta i Domoljubne koalicije te premijera, struka je na prvom mjestu – istaknuo je Martinović.

– Do 11. siječnja trebali bismo imati prve naznake o smanjenju ministarstava, Japan ih ima šest, a mi 20. Plan je da se Vlada smanji za barem pet ministarstava, kao i da se smanji veliki broj agencija – rekao je Hrg dodavši da će oni ''predložiti igrače, a konačna riječ bit će mandatarova''. 

>> Da je Most inzistirao na Petrovu kao mandataru, Karamarko ne bi pristao 

>> I nestranački premijer ima legitimitet samo što taj legitimitet nije neposredan nego posredan

Komentara 37

JO
JOKS
09:16 24.12.2015.

Svima Blagoslovljen i Sretan Božić. Gospodi Petrovu i Karamarku kapa do poda za Premijera ovakvog kalibra. Najljepšì poklon za Božić.

Avatar kenj@c
kenj@c
09:21 24.12.2015.

Mozda i budemo normalna drzava.za nekoliko godina

US
upravo-si-poducen
09:20 24.12.2015.

Božo svakako gore u vrh. On može, hoće i želi dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije