Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ostavku

'Jovanović doma glumi žandara, a u Beogradu tolerira izgrede'

hrvatska srbija (1)
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.09.2013.
u 15:59

Stožer tvrdi kako je ministar Jovanović svojim nedjelovanjem osramotio Hrvatsku pa stoga traže njegovu ostavku

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara zahtjeva ostavku ministra športa u hrvatskoj vladi Željka Jovanovića

– Na nogometnoj utakmici Srbija-Hrvatska, 6. rujna 2013., ministar športa RH Željko Jovanović nije napustio beogradski stadion nakon paljenja hrvatske zastave. Morao je znati, netko mu je morao dojaviti, a on je morao demonstrativno otići te oštrim priopćenjem zatražiti ispriku, očitovanje, kažnjavanje počinitelja te kažnjavanje srpskog nogometnog saveza od UEFE, poručuju iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Stožer tvrdi kako je ministar Jovanović svojim nedjelovanjem osramotio Hrvatsku pa stoga traže njegovu ostavku.

– Doma glumi žandara, a u Beogradu tolerira najgrublje izgrede i blaćenje naše države: vandalizam, fašizam, šovinizam. Ostalu četničku ikonografiju ne želimo posebno isticati (pop Đujić pokraj natpisa Knin... Draža Mihajlović…), poručuju iz Stožera te osuđuju ponašanje medija za koje tvrde da je u skladu s vladajućima.

>> Stožer traži ostavku ministra Željka Jovanovića zbog događaja na utakmici Srbija-Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije