Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović ima potporu hrvatskih glazbenika

Josipović s kolegama glazbenicima snima spot

josipovic-novi
Reuters
12.11.2009.
u 12:22

U 11 sati počelo je snimanje za predsjedničkog kandidata SDP-a Ive Josipovića ispred i u Hrvatskome državnom arhivu u Zagrebu.

U 11 sati počelo je snimanje za predsjedničkog kandidata SDP-a Ive Josipovića ispred i u Hrvatskome državnom arhivu u Zagrebu. Sudjelovat će oko četrdesetak glazbenika: Damir Urban, TBF, Shorty, Marijan Ban, Vinko Coce, Kemal Monteno, Martina Tomčić, Tonko Ninić, Tamara Obrovac, Josipa Lisac, Matija Dedić, Alen Vitasović, Bare i mnogi drugi.
Promotivni glazbeni spot bit će pjesma grupe Majke "Put ka sreći" koju je aranžirao Nikša Bratoš, a režirat će ga Darko Drinovac.

Tamara Obrovac je rekla da joj je Josipović dragi kolega te da će ovo učiniti samo zbog njega i da nikada prije nije sudjelovala u kampanjama te da je ovo presedan u njezinu životu.

- Esdepeovac sam otprije, nastupao sam i za Ranka Ostojića, a Josipović je najbolji kandidat od ponuđenih - kazao je Kemal Monteno.

- Kad je Josipović mogao raditi s nama pjevačima i nas organizirati, onda će mu biti lako organizirati državu. Svi ostali kandidati imaju agresivan, primitivan i vulgaran pristup, a hoće li prepoznati u Josipoviću obrazovana pravnika i plemenitog čovjeka, ovisi o ljudima. Dosta nam je onih koji viču i vrijeđaju nas - rekao je Marijan Ban.

TBF je odluku o sudjelovanju donio jednoglasno jer svi misle glasovati za Josipovića, pametnog pravnika i glazbenika. Kažu da će pravna država profunkcionirati ako on postane predsjednik.

Josipović je rekao da očekuje da će na publiku, odnosno birače, prijeći povjerenje koje ovi glazbenici osjećaju prema njemu.
- Pjesma je zgodna i sadržajem povezana s onim što želimo. Barem još jedan ovoliki bend smo mogli okupiti koliko je kolega htjelo nastupiti.
Očekivao je ovakvu reakciju kolega jer je sa svima radio te svima zahvaljuje, a misli da ovakav spot i angažman glazbenika može pomoći jer ovakav doprinos glazbenika govori o povjerenju u osobu za koju nastupaju.

Ključne riječi

Komentara 28

PB
petar berislavić
21:58 14.11.2009.

Osipoviću prijavi se za supertalent tamo imaš više šanse.Tuđmana birajte folirante ignorirajte.

KI
kiseljali
11:04 15.11.2009.

sodoma i gomora, apokalipsa i kuga, zločin bez kazne, izdaja moralnih vrijednosti u svim segmentima, prevare, pljačke, otimačine, korupcija i mito.. laži, folovi i neistine svuda oko vas.. vi ste svi zajedno jedna velika laž! ..kakvi predsjednici hrvatske, sve vas treba strpati u jedan kamion i zbičiti u tor s ovcama da ih čuvate doživotno po Velebitu, jebo vas pokojni Tito sve skupa, koji ste vi to frajeri da meni budete predsjednici i da me zajebavate u ovome mome jednome životu!? ..neću da glasam niti za jednoga, jer ste svi lopovi i lažljivci, dokazani.

OB
-obrisani-
11:49 14.11.2009.

Da se nisu fotomontažeri zabunili, u pozadini stoji šahovnica?! Nisu li trebali plavo bijeli crveni staviti u fotoshop.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije