Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hotel westin

Josipović: Nemam novca za onakvu feštu kakvu je imala Grabar Kitarović

Ivo Josipović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
13.11.2014.
u 13:51

Rekao je i da programske odrednice treba precizno i konzistentno komunicirati

Nemam novca za onakvu feštu kakvu je imala Kolinda Grabar Kitarović, ali ću i dalje uporno, precizno i konzistentno komunicirati svoje glavne programske odrednice, izjavio je za posjeta Interliberu predsjednik Ivo Josipović.

Rekao je i da program treba biti nešto napisano i fiksirano. Komentirajući privremeno puštanje na slobodu Vojislava Šešelja, ocijenio je da je to poraz međunarodnog prava, rekavši i da je očito da Šešelj zagovara politiku kakvu je i prije zagovarao.

>>Grabar Kitarović: Jedva čekam da predsjednik iziđe sa svojim programom

 >>Josipović: Ogromna je razlika između rejtinga Kujundžića i mene

Komentara 81

SO
sojko1
13:59 13.11.2014.

pa daj pokaži koliki su ti prihodi od zampa? ne misliš valjda da ti itko vjeruje?

19
1995josip
13:55 13.11.2014.

Otkuda toliki stanovi i otkuda za porez za stanove ?

SP
Spezispezi
14:02 13.11.2014.

A... predsjedniče, gdje se spiskalo ono što si ti i žena izvukli iz Komercijalne banke preko posmrtne pripomoći nakon blokade i bankrota banke. Bilo je tamo dolara, maraka, franaka i drugih stranih valuta u tisićama. Zar sve sve pojelo već, a bila je tako velika hrpa... Daj otkini nešto i od svoje hrpe, nemoj kampanju samo na naš račun plaćati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije