Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na rejting

Josipović: Ogromna je razlika između rejtinga Kujundžića i mene

Ivo Josipović
Foto: Filip Brala/PIXSELL
07.11.2014.
u 14:44

Sudeći prema zadnjim brojkama, izgleda da bi bilo drugog kruga, ali ako ne bude, bit će jeftinije za proračun, kazao je predsjednik Ivo Josipović

Prilikom današnjeg boravka u Primorsko -goranskoj županiji predsjednik Ivo Josipović komentirao je najnoviji rejting predsjedničkih kandidata, prema kojemu, u odnosu na njega, rejting Milana Kujundžića raste.   

- Ogromna je razlika između rejtinga gospodina Kujundžića i mene, normalno je kada ulazi više kandidata, a ušla su dva nova, da su se glasovi malo preraspodijelili. Bitno je, što je meni posebno drago, kada gledate projekciju drugoga kruga, tu postoji stabilnost više mjeseci, tu sigurno neće biti promjena – kazao je Josipović, a na pitanje što misli tko mu od kandidata "krade" glasove dodao je kako ih sve poštuje i izrazio želju da sve rasprave u kampanji pridonesu kvalitetnom promišljanju problema u Hrvatskoj.

Na spominjanje drugog kruga, novinare je zanimalo znači li to da ne računa li na pobjedu u prvome ili je drugi krug realna opcija.   

- Sudeći prema zadnjim brojkama, izgleda da bi bilo drugog kruga, ali ako ne bude, bit će jeftinije za proračun - kazao je. Na pitanje o padu njegove popularnosti za 4,4 posto u odnosu na listopad Josipović je ponovio kako je riječ o podjeli glasova pojavljivanjem novih kandidata. Novinare je zanimalo sprema li se za "Kolonu sjećanja" 18. studenog u Vukovaru.   

- Sutra sam u Vukovaru, imam predavanje. Veselim se sutrašnjem odlasku, a naravno, s velikim poštovanjem ću biti u Vukovaru i na Dan sjećanja – rekao je Josipović. Komentirao je i poruku novog predsjednika HDSSB-a Dragana Vulina da "Kolona sjećanja" prođe bez incidenta..  

-  Novi predsjednik HDSSB-a Vulin je na početku svoga mandata pokazao da je političar koji prepoznaje prave probleme i ima dobar pristup. Mislim da je njegov poziv na dostojanstvo poziv jednog političara koji razumije društvo i koji ima viziju – zaključio je Josipović. Nakon što je u Opatiji otvorio Invest forum u organizaciji Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, predsjednik Josipović danas je u Rijeci, na Filozofskom fakultetu bio gost tribine u organizaciji Universitasa, gdje je održao predavanje na temu "Izazovi u visokom obrazovanju  u Hrvatskoj".  Obraćajući se okupljenima na skupu u Opatiji poručio je kako je zajednička želja da Hrvatska bude meta za investitore te da se upravo na Invest forumu sklope poznanstva i dogovore investicije. Zemlja partner ovogodišnjeg Invest foruma je Italija, a uz brojne inozemne goste i veleposlanstava poput Katara, na skupu su bili i ministri Anka Mrak Taritaš i Siniša Varga, zamjenici ministara financija, obrta i vanjskih poslova te predstavnici državnih agencija.

Uoči početka Invest foruma u Opatiji, ispred Hotela 4 opatijska cvijeta okupili su se članovi Udruge Pokret otpora - Riječani protiv korupcije. Isčekujući pojavljivanje predsjednika Josipovića istakli su transparente s porukama - "Josipoviću, ne prodaje se opljačkana imovina", "Hrvatska je bespravna država", "Hrvatska, 3. najkorumpiranija država svijeta"....

>>SDP zabilježio najveći rast u godinu dana, Karamarko opet najnepopularniji

>>Pada potpora Josipoviću i Grabar Kitarović, raste Kujundžiću

>>Kujundžić: Kome laže Ivo Josipović - hrvatskom narodu ili naftnim kompanijama?

Komentara 53

SO
sojko1
14:50 07.11.2014.

da zato što ti imaš 500 000 lažnih glasova

Avatar muncimir
muncimir
14:58 07.11.2014.

Doci ce Josipovic Kujundzicu na suceljavanje, pa ce razlika izmedju Kujundzica i Josipovica biti isto ogromna. Kujundzicu u korist.

DU
Deleted user
14:55 07.11.2014.

Citat: "Josipović: Ogromna je razlika između rejtinga Kujundžića i meine". Točno. Gosp. predsjedniče kao jugonostalgičar vi ste za razliku od Kujundžiža i Kolinde istinski neprijatelj nacionalne države Hrvata, branitelja, i svih hrv. poštenih domoljuba kako u HR t

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije