Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamski blagdan

Na prijemu povodom Kurban-bajrama Josipović, Grabar Kitarović, Bandić...

Kurban Bajram
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/22
04.10.2014.
u 21:25

Uz glavnog imama i muftiju Aziza Hasanovića na prijemu su bili i Josip Leko, Ivo Josipović, Milan Bandić, Darinko Kosor i Kolinda Grabar Kitarović.

U Islamskom centru u Zagrebu održan je danas prijem povodom blagdana Kurban- bajrama.

Uz glavnog imama i muftiju Aziza Hasanovića na prijemu su bili i predsjednik Sabora Josip Leko, predsjednik RH Ivo Josipović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, HSLS-ovac Darinko Kosor i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović.

- Naša islamska zajednica u Republici Hrvatskoj i svi vjernici daju izniman doprinos našem društvu. Odlično su integrirani u naše društvo. Neki od izuzetnih ljudi doprinose svojim strukom i znanjem blagostanju Republike Hrvatske- rekao je Josipović.

Muftija Aziz Hasanović izjavio je da okupljeni ovdje na razini cijele države pokazuju jednu jaku sliku.

- Šaljemo jaku sliku i poruku u svijet da nam je stalo da zajedničkog življenja i da to bude primjer kako treba živjeti svugdje u svijetu. I ovim putem apeliramo da mir i stabilnost svugdje vlada u svijetu, a ovakvi susreti mogu tome najviše doprinijeti- izjavio je muftija Aziz Hasanović.

>> Rijeka: Čestitke povodom blagdana Kurban Bajrama

Komentara 7

DH
dalibor.hren
21:46 04.10.2014.

Gdje će biti za Božić, 25.12.? Svima koji slave, želim sretan Kurban Bajram!

Avatar TvojUjko
TvojUjko
23:03 04.10.2014.

Hrvati - Bošnjaci - Albanci

L0
luena 01
18:58 05.10.2014.

Jeste vi svi prespavali blagostanje u Hrvatskoj il se predsjednik zaletio izjavom o blagostanju u Hrvatskoj.....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije