Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI OLUJE

Josipović kritizirao predsjednicu: 'Izgledalo je neukusno. Govorila je besmislice'

Ivo Josipović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.08.2019.
u 17:53

Premijer Andrej Plenković se također osvrnuo na aktualnu situaciju.

Bivši predsjednik Ivo Josipović kritizirao je sadašnju predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović zbog, kako navodi, neprimjerenog govora i ponašanja dan prije Dana pobjede i domovinske zahvalnosti na dočeku ratnih zapovjednika.

- Sve je to izgledalo vrlo neukusno, s ponašanjem koje je izazivalo određene asocijacije za moguću konzumaciju alkohola- rekao je Josipović za Dnevnik.hr.  Dodaje kako su njezini navodi da bi išla u rat s puškom cirkusiranje i besmislica.

Na upit novinara smatra li da je predsjednica u spomenutom trenutku bila u alkoholiziranom stanju, odgovorio je kako nije stručnjak za toksikologiju.

- Nemojte sad mene, ja vam nisam vještak za toksikologiju, ali ako je ne samo meni nego velikom broju ljudi to tako izgledalo onda ako čak i nije mora povesti računa da tako ne izgleda- dodaje Josipović za Dnevnik.hr.

VIDEO Pogledajte govor predsjednice Grabar- Kitarović

Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, izvori bliski Predsjednici neslužbeno poručuju da se ne žele spuštati na razinu vulgarnosti Ive Josipovića. 

Premijer Andrej Plenković se također osvrnuo na aktualnu situaciju.

- Mislim da je to jako teška izjava. Stojim kod onog što sam rekao. Mislim da je cijela proslava bila večer prije, jedno lijepo događanje, gdje su se okupili oni koji su branili Hrvatsku, ali doslovno, ali i cijela obljetnica je bila dostojanstvena, s porukama, ozračjem u Kninu, mislim da je bilo jako lijepo- rekao je premijer za Dnevnik.hr

Komentara 90

MA
MarasG
18:10 07.08.2019.

Josipovic je jedna velika ljudska bruka i sramota.

DU
Deleted user
18:45 07.08.2019.

Josipovićev cijeli, djelomično zaista sramotni mandat, u cijelosti je izgledao kao (ne)djelo kroničnog alkoholičara - pa ga to baš i nije previše smetalo.

Avatar ♌
18:22 07.08.2019.

A pravi se javio, šta si ti napravio za vrijeme svoga mandata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije