Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK

Josipović: Mnogi se pitaju je li predsjednica u Kninu konzumirala alkohol

Ivo Josipović
Luka Stanzl/PIXSELL
06.08.2019.
u 13:30

Bivši predsjednik Ivo Josipović komentirao je govor predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz Knina te ga je ocijenio krajnje neprimjerenim.

Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj se govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola", kazao je Ivo Josipović komentirajući proslavu u Kninu, piše N1. 

Bivši predsjednik smatra kako bi se predsjednik trebao držati protokola, iako ne mora, te kako je ono bio potpuno nesuvisli nastup koji je bio, prema njemu, još jedan loš korak u obilježavanju Dana zahvalnosti. 

"Opća slika te predstave bila je jako ružna, desničari koji viču 'Za dom spremni'... Cijela se priredba pokazala kao desničarski dernek, što doista ne valja", poručio je Josipović.

On smatra komentar predsjednice kako je htjela i sama uzeti pušku i otići u rat veoma neumjesnim.

"Nitko od nje ne očekuje da se pravda što nije išla u rat, ona je tada radila neke druge stvari. Ali kada ona cirkusira, onda to otvara različite rasprave. Ne mislim da će joj se ovaj nastup u Kninu dobro odraziti na rejting za kojim toliko trči", naglasio je Josipović.

 

Komentara 168

BO
Bogodol
13:43 06.08.2019.

Javila se "partizanska zmija" komentirali Kolindu koja ga je potukla i pokazao se da je stvarno bio slučajni predsjednik. Ivo je nanio toliko štete za vrijeme svoga mandata, osramotio Hrvatsku Državu svojim zlim izjavama tako da je zasjenio i Stipu Mesića koji je bio "Božja kazna" nije mi jasno što smo Bogu skrivili pa da je bio dva mandata, a ono iza njega dođe i "partizanska zmija" (ovo vučem u skladu njegove izjave o "Ustaškoj guji") ne ponovio se i u svim svojim komentarima niti jednu riječ nije kazao za Kolindu kojoj nije ni do gliežnja i iz njegovih izjava vidi se zavist i cinizam koji je opasan za sve nas, a i za njega jer ga ta mržnja iznutra izjeda, po prilici bi bio pametan da se nikada ne javlja i nešto komentira.

Avatar salaso
salaso
14:08 06.08.2019.

lignja....pa da je popila i cjelogodišnju proizvodnju alkohola u Hrvatskoj, nije popila koliko ste vi komunjare požderali i polokali u 70 godina "vladanja" jugom......ne možeš vjerovat kakvi licemjeri imaju obraza nešto reč u ovoj napaćenoj Hrvatskoj....putra na glavi koliko hoćeš..al on na ovaj sveti dan ide sprdat...

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
14:25 06.08.2019.

Ne podrzavam KGK, ali i pijana je bolja od ovog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije