Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasao za Reinera

Josip Leko: Ostajem u SDP-u

Josip Leko
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
29.12.2015.
u 13:21

Ostajem u Klubu, ostajem u SDP-u i s velikim zadovoljstvom ću nastaviti rad započet prije 25 godina – kazao je bivši predsjednik Sabora Josip Leko

– U SDP-u sam već 25 godina i ne mislim da trebam imati poseban status. Ostajem u Klubu, ostajem u SDP-u i s velikim zadovoljstvom ću nastaviti rad započet prije 25 godina – kazao je bivši predsjednik Sabora Josip Leko, prenosi HRT

Podsjetimo, Leko je jedini iz SDP-a jučer na konstituirajućoj sjednici Sabora glasao za novog predsjednika, HDZ-ovca Željka Reinera. Na pitanje bi li prihvatio funkciju potpredsjednika Sabora, Leko je kazao da je "u funkciji SDP-a" i ponovio da mu ne treba nikakav poseban status te da nema neke posebne zahtjeve. 

– Imam valjda neke zasluge, neke sposobnosti i neke odgovornosti. O tome će odlučivati Klub i Hrvatski sabor – kazao je Leko te dodao da se, nakon što je jučer predao funkciju predsjednika zakonodavne vlasti, osjeća izvrsno i rasterećeno "jedne vrlo važne dužnosti".

Na pitanje ima li neki savjet za novog predsjednika Željka Reinera, Leko je odgovorio: – Ne, plašim se savjeta. 

>>Upitan stav manjinaca i troje zastupnika HRID-a

>>Obersnel poručio Baldasaru: Štakori prvi bježe s broda

Komentara 21

FO
ForeignLegion1987
13:51 29.12.2015.

Gos Josip Leko,,,,,novi,,,predsjednik sdp-a,,,,ima moj glas...samo on ili Baltazar mogu spasiti sdp...jer sdp je u ,,,mulju,,,samo im nosici vire,,,a tamo ih je doveo ,,,milanovic biser nad biserima,,,,cak mu se i domoroci u afriki smiju,,,,,,

DU
Deleted user
14:45 29.12.2015.

gospodin u redovima SDP-a

DU
Deleted user
14:52 29.12.2015.

Da je više ovakvih u SDP-u kao što je Leko bilo bi daleko manje podjela na "desne i lijeve", tj. podjela na "klerofašiste i komuniste" To bi ova nova vlada trebala svesti na minimum...naprosto ugasiti egoiste poput Milanovića, Marasa, Bauka, Stazća...koji nisu ništa drugo radili u svom mandatu nego svakog Hrvata koji misli različito od njih prozivali i nazivali najcrnjim imenima bez imalo argumenata!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije