Naslovnica Vijesti Svijet

Joseph Biden: Neovisnost Kosova nepovratna je

Drugi čovjek SAD-a zajamčio je kosovskom premijeru kako se teritorijalni integritet Kosova ne može dovesti u pitanje i da se pravo i zakon moraju uspostaviti na cijelom teritoriju Kosova, a da je "budućnost Kosova sigurna u NATO-u i EU".
22. srpnja 2010. u 08:20 52 komentara 3 prikaza
biden
Foto: AFP

BEOGRAD - Potpredsjednik SAD-a Joseph Biden izjavio je kako je neovisnost Kosova nepovratna i da su pred Kosovom napredak u gospodarskim i integrativnim procesima te je u razgovoru s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem rekao kako američka administracija visoko cijeni opredjeljenje Kosova za vladavinu prava, javlja agencija Beta.Drugi čovjek SAD-a zajamčio je kosovskom premijeru kako se teritorijalni integritet Kosova ne može dovesti u pitanje i da se pravo i zakon moraju uspostaviti na cijelom teritoriju Kosova, a da je "budućnost Kosova sigurna u NATO-u i EU".

Premijer Thaci izrazio je uvjerenje da će nakon današnjeg objavljivanja savjetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde o legalnosti proglašenja kosovske neovisnosti početi novi val priznanja Kosova, čime će biti potvrđeno kako je neovisnost Kosova dala prilog miru, stabilnosti i razvoju cijele regije.

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas

 • satan_zagorski:

  pa naravno da je bespovratno...Kosovo republika!!! još se samo s rusima treba dogovoriti o modalitetu uzajamnog priznanja Južne Osetije i Abhazije i ovo pitanje je riješeno...Kosovo je prema svome ustavu građanska država, a ne nacionalna...

 • Avatar crniorao
  crniorao:

  Rubirosa!¨ A kako je lijepo sanjati!!!!!! Ono kada se probudis, vidis!!!!!!! Sto vidis Rubirosa? Beogradski Nezavisni Sultanat sa Sultanom Jeremicem na celu. Hahahahahhahaaaa. Smijesno ali istinito jer to je samo pocetak Rubirosa i zapamti da je to samo pocetak i ... prikaži još!i vi to znate jako dobro!

 • -obrisani-:

  22.07.2010. u 11:19h delamarina je napisao/la: Eh da nije bilo bravara koji je sklonio Rankovica danas ne bi bilo ni suda ,niti bi postojalo pitanje Siptara,odavno bi to bilo reseno. _________________________________________________________ Mislis li tu na Aleksandra Rankau-a ( \"Rankovica\") ,Zidova ... prikaži još! ,koji je u ono vrijeme drmao Srbijom ?