Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Još jednom se prisjetili Siniše Glavaševića

Siniša Glavašević
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
20.11.2011.
u 12:21

u vukovarskoj Gradskoj knjižnici održan novinarsko književnički susret pod nazivom Grad – to ste vi, a kojim se obilježava spomen na novinara i ratnoga izvjestitelja Hrvatskog radio Vukovara Sinišu Glavaševića.

VUKOVAR – U okviru programa obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine danas je u vukovarskoj Gradskoj knjižnici održan novinarsko književnički susret pod nazivom Grad – to ste vi, a kojim se obilježava spomen na novinara i ratnoga izvjestitelja Hrvatskog radio Vukovara Sinišu Glavaševića.

Uz čitanje literarnih uradaka i pozdrava direktora Hrvatskog radio Vukovara Janoša Kerya posjetitelji su imali prilike vidjeti i šestominutni tonski prilog o posljednjim danima djelovanja ovoga vukovarskog radija. Ostat će zapamćeno da je posljednji prilog, prije nego li je pala obrana grada a ton Hrvatskog radio Vukovara utihnuo, iz vukovarske bolnice poslao upravo Siniša Glavašević koji je dva dana kasnije ubijen na Ovčari.

Ovogodišnjem novinarsko književničkom susretu prisustvovao je Božidar Petrač, predsjednik Hrvatskog društva književnika, Željko Ivanjek iz HND-a, Dragutin Lučić, urednik na III. Programu Hrvatskog radija, i Anira Baier Jakovac ispred Gradske knjižnice.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:58 20.11.2011.

zašto nitko ne spominje junaka generala bratića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije