Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s kraja na kraj svijeta

Jesu li sumnjivac i jedan incident dovoljni da i mi dignemo žicu?

17.09.2015., Ilaca, Hrvatska - Izbjeglice koje dolaze iz Srbije ilegalnim putem ukrcavaju se u vlak za Zagreb. Oko 6000 izbjeglica noces je ilegalno uslo u RH te je Hrvatska postala ruta prema zapadnoj Europi nakon sto je Madjarska podigla zid na granici
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/4
18.09.2015.
u 15:00

Mađari sad tvrde da su našli jednog sumnjivca među desecima tisuća, u Hrvatskoj se dogodio i izgred, izbjeglica je napao novinare.

Što je potjeralo roditelje da djecu vuku preko pola svijeta, gumenjacima preko mora, vlakovima kroz Srbiju i Hrvatsku, pješice kroz Mađarsku?

To se pitaju Europljani, podijeljeni na one koji donose stvari izbjeglicama i one koji su otvorili četvore oči ne bili našli teroriste među tisućama koji bi htjeli novi dom, mir i priliku da se školuju i rade.

Mađari sad tvrde da su našli jednog sumnjivca među desecima tisuća, u Hrvatskoj se dogodio i izgred, izbjeglica je napao novinare. Među izbjeglicama je i puno Albanaca s Kosova, koji ne bježe od rata, nego od zemlje koja nalikuje na logor.

Dovoljno opravdanje kako bismo postavili žice i doveli vojsku?

>>'Sve ću da vas pobijem!' viknuo je dugogodišnji azilant i kamenom pogodio snimatelja Mreže

>>2000 izbjeglica stiglo u Beli Manastir: 'Je li ovo Slovenija?' Sjednica kriznog stožera Osječko-baranjske županije u 23 sata!

Komentara 28

Avatar diana majhen
diana majhen
15:10 18.09.2015.

ne treba nam nikakvo opravdanje za žicu i za vojsku. to radi svaka normalna država štiteći svoj narod. obzirom da hrvatska nema hrvatsku vladu, mi to naravno ne radimo

DU
Deleted user
15:08 18.09.2015.

Ma neeeee, tek kada bude par tisuća sumnjivaca, stotine incidenata i par eksplozija, prije ne treba.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
15:37 18.09.2015.

Ovaj novinar je genijalac. Emigranti masovno ulaze bez dokumenata, nitko ih ne popisuje, nitko ne zna tko su, a ovaj kaže da nema sumnjivih. Pa kako ćeš znati tko je sumnjiv ako ne znaš tko je, biseru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije