Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta i optužnica

Jeste li ga vidjeli? Nedim Novalić uzeo svoju djecu i nestao iz Zagreba

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
01.03.2018.
u 12:46

Novaliću je još prošle godine određen istražni zatvor jer se nije odazivao pozivima policije da se javi na ispitivanje vezano uz kaznenu prijavu koja je protiv njega podignuta zbog računalne prijevare

Nedim Novalić (39) nestao je 19. veljače u Zagrebu. Nema traga ni njegovim sinovima u dobi od dva i 14 mjeseci. Policija ga traži i zbog računalne prijevare.

Stanari Sibeliusove ulice, gdje je posljednji put viđen, nisu mogli reći ništa više o Novaliću. Štoviše, nisu ga prepoznali s fotografije niti su ga viđali u svojoj ulici.

Inače, Novaliću je još prošle godine određen istražni zatvor jer se nije odazivao pozivima policije da se javi na ispitivanje vezano uz kaznenu prijavu koja je protiv njega podignuta zbog računalne prijevare.

Foto: nestali.hr

Naime, gospođa kojoj je navodno pomagao optužila ga je da joj je bez njezina znanja “peglao” karticu za svoje potrepštine i ukupno potrošio oko 9000 kuna. Budući da mu nisu mogli ući u trag niti su ga terenskim provjerama pronašli na adresi prebivališta, u travnju prošle godine na zahtjev Općinskog državnog odvjetništva Županijski sud u Zagrebu odredio mu je istražni zatvor, piše 24 sata.

- Otkad sam mu određena kao branitelj po službenoj dužnosti u travnju prošle godine, nisam uspjela stupiti s njim u kontakt, a postupak se vodi u odsutnosti - rekla je njegova braniteljica, odvjetnica Tatjana Babić.

Zbog te prijevare protiv Novalića nedavno je podignuta i optužnica, a optužno vijeće Općinskog suda u Zagrebu koje bi trebalo odlučivati o osnovanosti optužnice zakazano je sredinom ožujka.

Njegovi bivši susjedi iz Horvaćanske ceste, u kojoj je odrastao i gdje mu i danas živi otac, rekli su  da ga tamo godinama nisu vidjeli...

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:37 01.03.2018.

nedimeeee...rifateeee

MA
maxxxx
13:55 01.03.2018.

Peglanje tuđe kartice spada u računalnu prijevaru? Btw. vidio je da se kod nas tolerira otimanje djece pa zašto ne bi i on...

RO
rojnik
17:12 01.03.2018.

Ode on za Siriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije