Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultat potrage

Otac joj je donator sperme, a kada je potražila braću i sestre iznenadila se

Kianni Arroyo
Foto: Kianni Arroyo
1/8
19.02.2018.
u 12:36

'Oduvijek sam htjela otkriti više o tome tko sam i imam li još braće i sestara', rekla je Kianni

Kianni Arroyo (21) s Floride odmalena je znala da joj je otac donor sperme. No, jednog se dana odlučila potražiti svoju polubraću i polusestre. I tada je uslijedilo iznenađenje jer je otkrila da ih ima 40

'Odrasla sam samo s majkom i oduvijek je bila iskrena o činjenici da mi je otac donor sperme', ispričala je Kianni i dodala da kada je bila dovoljno stara krenula s potragom, a prvu je pronašla 20-godišnju Joannu koja živi u blizini. 'Oduvijek sam htjela otkriti više o tome tko sam i imam li još braće i sestara', rekla je Kianni koja je postala dobra prijateljica s prvom pronađenom polusestrom, a viđaju se svakog mjeseca. 

Od 40 polubraće i polusestara koje je Kianni pronašla njih 30 je pristalo na susret. I tada je krenula njezino njezin 'projekt upoznavanja'. Koliko zna, ona je najstarije dijete, dok je najmlađem 5 mjeseci. Pronašla je četiri para blizanaca, a djecu svog oca pronašla je i u dalekim zemljama poput Australije, Novog Zelanda i Kanade. 

'Iako se nismo nikada sreli, zajednički otac nam je posebna poveznica', rekla je Kianni i dodala da je oca upoznala s 18 godina za kojeg je rekla da je poprilično 'kul lik'.  

Razlog u velikom broju djece koja su nastala iz njegove sperme je taj što je kompaniju preuzeo novi vlasnik pa su se podaci zagubili. Isti donor inače može dati 15 do 20 uzoraka, a nakon brisanja podataka muškarac je iznova mogao početi donirati spermu, piše Metro

'Jedino sam dijete i dobivam najbolje od oba svijeta. Imam svoju majku za sebe, a kad želim društvo, imati ovoliko polubraće i polusestara daje vam više mogućnosti', rekla je. 

Pogledajte i galeriju: Možete li pogoditi - koja je od njih majka, a tko su kćeri? 

 
Kianni Arroyo
1/38

Komentara 4

ME
Menjik
13:30 19.02.2018.

Kakav vam je ovo naslov? na prvo se pomisli da je incest u pitanju.

BL
blizak
16:03 31.03.2018.

Eto razlog zašto je Crkva protiv umjetne. Ovaj idiot šprica a uopće ne kuži kakve to posljedice može nisiti. Teoretski, polubrat može spavati s polusestrom a da tog nisu svijesni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije