Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru kod nas

Vođa britanskih laburista snimljen u Hrvatskoj

Jeremy Corbyn
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
03.08.2017.
u 10:13

Corbyna su na odmoru primijetili korisnici Twittera, od kojih je jedna potvrdila da političar vozi bicikl na ovom području

Lider britanske Laburističke stranke Jeremy Corbyn nalazi se na odmoru u Hrvatskoj, a snimljen je između ostalog u Dubrovniku.

Kako piše Mirror, Corbyn, inače poznati ljubitelj bicikliranja, po Hrvatskoj se vozi na biciklu.

Jedan Britanac snimio ga je u Dubrovniku kako se šeće u kratkim hlačicama i košulji s ruksakom preko ramena.

Corbyna su na odmoru primijetili korisnici Twittera, od kojih je jedna potvrdila da političar vozi bicikl na ovom području.

Corbynov odmor potpuno se razlikuje od onog premijerke Therese May, koja ljetuje na jezeru Garda u Italiji i boravi u luksuznom hotelu s pet zvjezdica.

Komentara 4

JA
jadrmatic
10:40 03.08.2017.

Samo neka odmara, naradio se čoek, isto ko naši levičari.

MO
mobitel20
10:22 03.08.2017.

Nije mu nista losije nego Teresi May ! "Za razliku od Terese", pisete...hehehe. Samo drzite ove nase kavzilevicare podalje od njega, ako ih vidi postat ce desnicar,hehe. Odmaraj i gustaj u prekrasnoj Hrvatskoj Corbyn !

Avatar mrTrobec
mrTrobec
12:16 03.08.2017.

Sada će mu pasti rejting jer nema novaca otići na bolje mjesto na odmor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije