Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Jelena Grotić: Dogradonačelnik prosljeđivao privatne poruke

Argus
Foto: Arhiva VL-a
04.06.2014.
u 13:10

To je duboko nekorektno - kazao je jučer Jakšić, koji je nakon nekoliko sati dobio traženu ispriku od predsjednice Argusa koja je započela 'aferu azil'

Ovim putem javno se ispričavam dogradonačelniku Mišelu Jakšiću jer sam iznijela neke neistine u facebook poruci upućenoj njemu. Ujedno, želim reći i da mi je drago što je prosljeđivanjem moje facebook poruke dogradonačelnik jasno pokazao na čijoj je strani i kome je odlučio pomoći - napisala je Jelena Grotić, predsjednica Udruge za zaštitu napuštenih životinja Argus, u svom osvrtu kojeg je poslala nadležnom ministarstvu, koprivničkim gradskim čelnicima, te svim medijima koji prate “aferu azil” - osim Večernjem listu.

Povod tom osvrtu bio je naš jučerašnji tekst u kojem smo objavili najzanimljivije dijelove poruke, a iz koje je jasno da su u Argusu prije tri mjeseca bili zadovoljni stanjem u azilu. Problem je što je J. Grotić pogrešno zaključila da smo sadržaj te poruke dobili od Jakšića.

- To je duboko nekorektno. Nadam se da ću dobiti barem ispriku za objede koje mi se stavljaju na teret, osim ako nema dokaza da sam ja nekome nešto dao - kazao je jučer Jakšić.

Nakon nekoliko sati J. Grotić ga je nazvala i ispričala mu se.Dogradonačelnik Jakšić je iznova pozvao policiju, odvjetništvo, veterinarsku inspekciju i sve udruge koje se bave zaštitom životinja da se uključe u rješavanje problema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije