Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jednostavno najviše!

30.06.2009.
u 19:27

Iznimno nam je zadovoljstvo što ćete u rukama držati Večernji list nove generacije. Pola stoljeća tradicije i stotine tisuća čitatelja koji su živjeli s Večernjakom nas u redakciji nadahnjuje i čini odgovornima. Znamo da ćete i dalje čitati najbolje dnevne novine. Zato će se sutrašnji Večernji list – i to ne samo izgledom – razlikovati od dosadašnjeg.

U redizajn smo krenuli vođeni idejom da vama, našim čitateljima, pružimo više. Dajemo vam jednostavno više informacija, više zabave, više novih znanja, veću uporabnu vrijednost za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje. Tako se i rodio naš današnji slogan “Jednostavno više”, koji uporište ima i u činjenici da Večernjak redovito donosi čak stotinjak naslova više od svoje najbliže konkurencije, a od drugih listova i dvostruko više!

Novi koncept Večernjeg lista stvoren je u Zagrebu i plod je domaće pameti.

Bliski običnom čovjeku
Tim Večernjakovih urednika slijedio je tradiciju, ali i europske i svjetske trendove, te stvorio temelj novog izgleda i rukopisa lista. Baš kao i u prošlosti, kojom se neizmjerno ponosimo, Večernji list će i u budućnosti ostati pri svojoj temeljnoj ideji – bit će brze i informativne novine, bliske običnom čovjeku.

Kao i dosad, Večernji list bit će platforma za različita mišljenja, poglede i političke pozicije s jasno definiranom ulogom u zaštiti interesa građana i očuvanju vitalnih nacionalnih interesa. Mi smo istodobno i europske i svjetske dnevne novine koje hrvatske priče stavljaju u europski kontekst, a europske dovodi u naše dvorište, vodeći računa o povijesnom trenutku euroatlantskih integracija.

Naše novine prepoznaju da su čitatelji građani svijeta, koji je postao globalno selo. Danas vam u ruke dajemo i opširan pregled 50 godina lista, potpuno posvećen glavnim junacima i najboljim pričama koje su objavljene u povijesti. Čak 240 stranica vrhunskog štiva! U njemu otkrivamo što se dogodilo s ljudima o kojima smo pisali u posljednjih pola stoljeća.

Gotovo na kraju, ali nikako i najmanje bitno, naglašavamo da će uredništvo i dalje posebnu pozornost obraćati na točnost i preciznost, na kredibilitet i analitički pristup događajima. Večernjak ne pristaje na kompromise u poštovanju svih moralnih, etičkih i profesionalnih pravila izvještavanja.

Zadržite dobre navike
U svemu tome vaše nam je mišljenje i dalje neizmjerno važno te vas pozivamo da ga na sve načine dijelite s nama. Želimo da zadržite dobre navike iz prvih pedeset godina i prihvatite neke nove. Znamo da ćete u ovom i u svim idućima brojevima Večernjeg lista uživati – jednostavno najviše.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije