Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor bia-e:

'Jedino je Vučić od političara imao sve informacije o Šarićevu uhićenju'

Aleksandar Vučić
Tomislav Krasnec
18.03.2014.
u 18:57

On nas je koordinirao u kojem smjeru ćemo ići i najviše ustrajao da se isključe svi rizici sigurnosti, rekao je Aleksandar Đordjević

Direktor srpske sigurnosne agencije BIA, Aleksandar Đorđević rekao je danas kako je prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić, koji je i šef ureda za koordinaciju službi sigurnosti, jedini političar koji je imao sve informacije o lociranju i uhićenju Darka Šarića, doznaje agencija Tanjug.

- On nas je koordinirao u kojem smjeru ćemo ići i najviše ustrajao da se isključe svi rizici sigurnosti - rekao je Đordjević gostujući na B92, a na pitanje kako policija nije bila uključena u akciju uhićenja Šarića, Đorđević kaže da "ne bih rekao da je policija bila isključena". Specijalni sud u Beogradu odredio je Šariću pritvor do 60 dana zbog opasnosti od bijega "i drugih razloga u konkretnom slučaju". Dežurno kazneno izvanraspravno vijeće je stajališta kako "i dalje stoje razlozi zbog kojih mu je pritvor bio određen 9. prosinca 2010. ", priopćio je Specijalni sud.

Akcija uhićenja Šarića imala je kodno ime "Balkanski ratnik''.

>>Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
19:23 18.03.2014.

Ako je Vučić šef ureda za koordinaciju službi sigurnosti što je onda neobično u tome da je imao sve informacije o uhićenju narkobossa Šariča?

DU
Deleted user
22:06 18.03.2014.

Pa normalno kad imaju istog sponzora i poslodavca.

GV
golub Vaso
21:52 18.03.2014.

Jest, vučić je koordinirao akcijom amerikanaca u južnoj americi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije