Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

'Jedino je Vučić od političara imao sve informacije o Šarićevu uhićenju'

On nas je koordinirao u kojem smjeru ćemo ići i najviše ustrajao da se isključe svi rizici sigurnosti, rekao je Aleksandar Đordjević
18. ožujka 2014. u 18:57 4 komentara 920 prikaza
Aleksandar Vučić
Foto: Tomislav Krasnec

Direktor srpske sigurnosne agencije BIA, Aleksandar Đorđević rekao je danas kako je prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić, koji je i šef ureda za koordinaciju službi sigurnosti, jedini političar koji je imao sve informacije o lociranju i uhićenju Darka Šarića, doznaje agencija Tanjug.

- On nas je koordinirao u kojem smjeru ćemo ići i najviše ustrajao da se isključe svi rizici sigurnosti - rekao je Đordjević gostujući na B92, a na pitanje kako policija nije bila uključena u akciju uhićenja Šarića, Đorđević kaže da "ne bih rekao da je policija bila isključena". Specijalni sud u Beogradu odredio je Šariću pritvor do 60 dana zbog opasnosti od bijega "i drugih razloga u konkretnom slučaju". Dežurno kazneno izvanraspravno vijeće je stajališta kako "i dalje stoje razlozi zbog kojih mu je pritvor bio određen 9. prosinca 2010. ", priopćio je Specijalni sud.

Akcija uhićenja Šarića imala je kodno ime "Balkanski ratnik''.

>>Uhićen narkobos Šarić, ponudio predaju 24. veljače

Koronavirus u Italiji/Ilustracija
Nakon povratka iz Italije
Mlada Koprivničanka: ‘Prema meni se odnose kao da imam kugu’
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
 • Avatar tajar
  tajar:

  Ako je Vučić šef ureda za koordinaciju službi sigurnosti što je onda neobično u tome da je imao sve informacije o uhićenju narkobossa Šariča?

 • BANZO:

  Pa normalno kad imaju istog sponzora i poslodavca.

 • golub Vaso:

  Jest, vučić je koordinirao akcijom amerikanaca u južnoj americi.