Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljene DORH-u

Uhićeno 11 prostitutki: Preko oglasnika usluge nudile za 300 kn

prostitucija
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
10.03.2015.
u 11:28

Seksualne usluge su, otkriveno je, pružale u stanovima i na otvorenim prostorima u raznim dijelovima Rijeke i Opatije gdje su dovodile mušterije , i u svom su poslu bile "sam svoj gazda", bez svodnika

Jedanaest žena s područja Rijeke, među kojima je jedna državljanka BiH, starosti od 19 do 53 godine, policija je zbog bavljenja prostitucijom prijavila Državnom odvjetništvu.

Svoje usluge žene su nudile preko oglasnika, većinom po cijeni od 300 kuna i, koliko se zasad zna, najstarijim su se zanatom bavile od početka siječnja do prije nekoliko dana kada im je policija, provodeći pojačane mjere na suzbijanju prostitucije, "ugasila djelatnost".

Seksualne usluge su, otkriveno je, pružale u stanovima i na otvorenim prostorima u raznim dijelovima Rijeke i Opatije kamo su dovodile mušterije, i u svom su poslu bile "sam svoj gazda", bez svodnika. Tek je za jednu od osumnjičenih otkriveno da je pružanje njezinih usluga dogovarao 40-godišnji muškarac pa je i on prijavljen. 

>> Imala 300 klijenata i makrou dala 200 tisuća kn 

>> Prisilio 50-godišnjakinju da se prostituira i zaradio 200.000 kuna

Komentara 10

DI
DiogenIZsinope
12:04 10.03.2015.

a neki policajac ipak naučio u google ukucati :plavi oglasnik

Avatar Peterančan
Peterančan
14:35 10.03.2015.

Još kad bi se isti kriteriji provodili kod onih drugova kaj nas "j... u zdrav mozak" svaki dan, zbog kojih narod kopa po kontejnerima!

LE
LeonardS
12:23 10.03.2015.

Pa di sam ja bio, uvjek kasnim i to samo za 300 novaca , uh uh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije