Naslovnica Vijesti Crna kronika

Uhićeno 11 prostitutki: Preko oglasnika usluge nudile za 300 kn

Seksualne usluge su, otkriveno je, pružale u stanovima i na otvorenim prostorima u raznim dijelovima Rijeke i Opatije gdje su dovodile mušterije , i u svom su poslu bile "sam svoj gazda", bez svodnika
10. ožujka 2015. u 11:28 10 komentara 6682 prikaza
prostitucija
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL

Jedanaest žena s područja Rijeke, među kojima je jedna državljanka BiH, starosti od 19 do 53 godine, policija je zbog bavljenja prostitucijom prijavila Državnom odvjetništvu.

Svoje usluge žene su nudile preko oglasnika, većinom po cijeni od 300 kuna i, koliko se zasad zna, najstarijim su se zanatom bavile od početka siječnja do prije nekoliko dana kada im je policija, provodeći pojačane mjere na suzbijanju prostitucije, "ugasila djelatnost".

Seksualne usluge su, otkriveno je, pružale u stanovima i na otvorenim prostorima u raznim dijelovima Rijeke i Opatije kamo su dovodile mušterije, i u svom su poslu bile "sam svoj gazda", bez svodnika. Tek je za jednu od osumnjičenih otkriveno da je pružanje njezinih usluga dogovarao 40-godišnji muškarac pa je i on prijavljen. 

>> Imala 300 klijenata i makrou dala 200 tisuća kn 

>> Prisilio 50-godišnjakinju da se prostituira i zaradio 200.000 kuna

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • DiogenIZsinope:

  a neki policajac ipak naučio u google ukucati :plavi oglasnik

 • Avatar Peterančan
  Peterančan:

  Još kad bi se isti kriteriji provodili kod onih drugova kaj nas "j... u zdrav mozak" svaki dan, zbog kojih narod kopa po kontejnerima!

 • LeonardS:

  Pa di sam ja bio, uvjek kasnim i to samo za 300 novaca , uh uh