Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditelji zatečeni

Jedan ujutro, drugi popodne: Kineski vrtić naplaćuje zagrljaje

vrtić
Marijan Sušenj/Pixsell
15.12.2012.
u 23:29

Roditeljima djece koja pohađaju vrtić je na računu naplaćena tako zvana "naknada za grljenje". Taj iznos pokriva jedan jutarnji zagrljaj vrtićke tete te još jedan "popodnevni".

U doba krize ljudi pronalaze sve bizarnije načine za zaradu pa je tako jedan kineski vrtić počeo roditeljima djece naplaćivati zagrljaje.

Roditeljima djece koja pohađaju vrtić je na računu naplaćena tako zvana "naknada za grljenje" od oko 12,80 dolara. Taj iznos pokriva jedan jutarnji zagrljaj vrtićke tete te još jedan "popodnevni", kada mališan ide kući.

Kada je informacija objavljena u medijima, javili su se neki roditelji djece te su kazali da im mališane grle odgojiteljice, ali nisu znali da će to na kraju morati platiti. Birokrati su taj namet u vrtiću nazvali "naknada za kvalitetno obrazovanje".

Iz vrtića objašnjavaju kako su zagrljaju jedna komponenta kvalitetnog obrazovanja te se s njima želi postići da se djeca osjećaju voljenom, sigurnom te da imaju više samopouzdanja.

>>Obitelji tek dva puta na tjedan večeraju zajedno

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:26 17.12.2012.

Eto nove ideje , što još naplatiti u našim vrtićima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije