Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepilio rešetke

Zatvorenik pokušao pobjeći iz zadarskog zatvora

zatvor
Foto: Davor Javorović/Pixsell
26.12.2014.
u 17:11

Prepilio je zaštitne rešetke na prozorima i iskočio u zatvorsko dvorište no bijeg mu nije uspio jer su ga tamo uspjeli sustići pravosudni policajci.

U zadarskom zatvoru došlo je do novog incidenta. Prije nekoliko dana jedan od zatvorenika pokušao je pobjeći, javlja Novi list. Prepilio je zaštitne rešetke na prozorima i iskočio u zatvorsko dvorište no bijeg mu nije uspio jer su ga tamo uspjeli sustići pravosudni policajci.

- Obavljen je nadzor i analiza incidentnog događaja, te su poduzete mjere u tehničkom i organizacijskom smislu s ciljem sprečavanja mogućih daljnjih incidentnih događaja. Nakon što je jedan zatvorenik prepilio zaštitne rešetke i pokušao pobjeći u tijeku su i drugi radovi s ciljem podizanja razine sigurnosti Zatvora. U daljnjem postupku procijenit će se i eventualna odgovornost pojedinih službenika, objašnjeno je Novom listu iz Ministarstva pravosuđa RH.

Cijeli članak možete čitati ovdje.

>> Naoružan bjegunac predao se policiji! 

>> Sa slomljenim vratnim kralješkom skočio s 5m visine i pobjegao iz zatvora

Komentara 2

DU
Deleted user
19:10 26.12.2014.

Pa jer taj tip normalan? kak nije slušao vremensku prognozu i najavu lošeg vremena(bura,kiša,led,snijeg) a i turistička sezona je davno završila.

OB
Objektivno...
10:03 27.12.2014.

Majstor, nema šta... Ali loš trkač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije