Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADNJA MEGAPROJEKTA

Jedan od ključnih inženjera Pelješkog mosta: Kinezi su namjerno podbacili s ponudom, Hrvatska im je bila ključ

25.07.2022.
u 13:02

Proizvodnja velikih čeličnih konstrukcija i doprema na gradilište za ovog inženjera bila je točka preokreta nakon koje nema povratka. Poslije se ispostavilo da je i kineski CRBC mislio – isto

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
13:24 25.07.2022.

Sad ćemo se buniti jer smo most dobili ispod cijene? Ma daj me nemojte...

MA
Marko1337
14:37 25.07.2022.

Ako je to istina. onda smo mi srečkovići, a Kinezi su imali pravo u tržišnoj utakmici dati najbolju ponudu, koju su poštovali, za razliku od mnogih koji daju najpovoljnije ponude a onda ih ne poštuju i traže dodatno financiranje. Ovaj most Kinezima je svjetska reklama.

SA
Sarkastičar
13:38 25.07.2022.

Super i svaka čast međutim, gospodine Legac, kada će se ostalim tzv. stručnjacima, inženjerima i građevinarima objasniti "šahtologija" i postavljanje šahtova u gradovima jer ovo do dan danas i stari Rimljani su bolje odrađivali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?