Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolut Bank

Je li odzvonilo golemim bankarskim naknadama? Od lipnja moguća isplata plaće putem digitalne banke

12.04.2022.
u 21:37

Digitalna banka registrirana u Litvi ne naplaćuje naknade za vođenje računa i transfer novca.

Ključne riječi

Komentara 55

Avatar Asterix
Asterix
21:48 12.04.2022.

Država je bankama majka a građanima maćeha.

PK
Posljednji Komšikanac
22:16 12.04.2022.

Bankarske naknade su u Hrvatskoj plod čistog bezobrazluka. Čuj vođenje računa, a račun vode računalo i algoritam.

Avatar Hazl113
Hazl113
23:10 12.04.2022.

Definitivno nije pošteno da se naplaćuje vođenje računa bilo radnicima ili umirovljenicima, kojeg moramo po zakonu imat. Taj račun bi trebao biti besplatan pošto je obavezan. Da mogu, ja bi htio primanja dobivat u kešu. No ako se to i dogodi, onda će banke povećati svoje usluge za transakcije. svega, pogotovo plaćanja računa. Žalosno da mi se naplačuje korištenje internet bankarstva i onda još moram platiti transakciju svakog računa. Žalosno da moramo plaćati razne paušale i pretplate, umjesto da se plati koliko potrošimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?