Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Je li ga policajac nasmrt pretukao ili je umro zbog problema sa srcem?

Arhivska fotografija
import
24.10.2008.
u 12:34

Iako je zagrebačka policija izvijestila da je 50-godišnji Darko Đ. izvrijeđao pa udario policajca, a potom umro, desetak svjedoka tvrdi da je priča neistinita.

Naime, prijateljica obitelji tvrdi da nije policajac pretučen, nego Darko.
- Ne samo da su Darka premlatili, nego ga je policajac i bacio na pod. Nije istina ni da je do dolaska hitne pomoći policajac pružao prvu pomoć, kako je izvijestila zagrebačka policija - tvrdi prijateljica, koja je htjela ostati anonimna.

- Policajac koji je navodno pružao pomoć rekao je da i ne zna pružiti prvu pomoć pa je Darka oživljavala vlastita kći - dodaje anonimna svjedokinja.

Također je potvrdila i da su svjedoke ispitavali iz unutarnje policijske kontrole.

Priopćenje zagrebačke policije o ovome slučaju donosimo u cjelosti:
U četvrtak, 23. listopada oko 19,35 sati na području Dubrave, u Ulici Milovana Gavazzija policijskog službenika je prilikom obavljanja službenih zadaća verbalno, a potom i tjelesno napao hrvatski državljanin (1958.) pod utjecajem alkohola (1,11 g/kg).

Policijski je službenik zbog sprečavanja daljnjeg napada nad njim uporabio silu (tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje). Nakon što se smirio i bez opiranja krenuo prema službenom vozilu, hrvatskom državljaninu (1958.) iznenada je pozlilo, a do dolaska hitne pomoći policijski službenici pružali su mu prvu pomoć. Prevezen je u KB Dubravu, gdje je kasnije i preminuo.

(RI)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije