Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor Milanoviću

Jandroković objasnio zašto je objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćicama

Karlovac: Gordan Jandroković na zavšnoj konferenciji HDZ-ovih kandidata
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
14.05.2021.
u 15:52

Bio je to odgovor predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, ali na, kako je rekao Jandroković, autoironičan način "kako se i inače često zeza na svom facebooku", no da je time poručio i da je "dosta verbalnog divljaštva, nasilništva i međusobnih uvreda"

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković danas je u Karlovcu za svoju objavu fotografije u kupaćim gaćicama rekao da je htio "relaksirati odnose", ali poslati i političku poruku da je dosta nasilništva i međusobnih uvreda.

Bio je to odgovor predsjedniku RH Zoranu Milanoviću, ali na, kako je rekao Jandroković, autoironičan način "kako se i inače često zeza na svom facebooku", no da je time poručio i da je "dosta verbalnog divljaštva, nasilništva i međusobnih uvreda".

"Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro, puno je puno gore od ove fotografije", ustvrdio je te dodao da je fotografija bezazlena, da je već bila objavljivana u medijima i neka ostane točka na apsurdnu situaciju iz koje treba izaći.

Karlovac: Gordan Jandroković na zavšnoj konferenciji HDZ-ovih kandidata
1/15

Pozvao je i medije da doprinesu tome da u fokus dođu teme koje su važne građanima - borba protiv pandemije, ekonomske teme sa životnim standardom, predstojeća turistička sezona i slično, a ne, kako je rekao, "eskapade predsjednika Zorana Milanovića" i niz ružnih riječi upućene njemu poput 'rektalnog alpinizma' i 'Njonje'.

Jandroković: Premijer se branio argumentirano; o povjerenju Berošu iza lokalnih izbora

Na primjedbu novinara da i premijer Plenković odgovara predsjedniku Milanoviću, Jandroković je ustvrdio da je predsjednik taj koji ide po Hrvatskoj i svaki dan obnavlja sukob.

“Nisu svi jednaki”, ustvrdio je te pozvao novinare da pogledaju kronologiju i težinu izgovorenih riječi i da onda “sklope priču”.

Zamoljen za svoje viđenje činjenice da je Vlada u priopćenju objavila dijelove programa jedne kandidatkinje za predsjednicu Vrhovnog suda, Zlate Đurđević, iako bi njena kandidatura i program, ako je predloži predsjednik, trebala doći pred Sabor, a ne Vladu, Jandroković je rekao da su ta kandidatkinja i predsjednik Republike u njeno ime vodili "jako agresivnu kampanju i iznosili neistine".

“Vlada je reagirala i pozvala na argumentiranu raspravu, a s druge strane nema argumentirane rasprave, već svaka rasprava završava uvredama i difamacijama. Vlada je reagirala zato jer predsjednikove uvrede idu upravo prema premijeru”, naveo je Jandroković te ocijenio da se premijer "branio vrlo argumentirano s dijelovima programa iz kojih je vidljivo da je kandidatkinja vrlo sklona političkom imenovanju sudaca Vrhovnog suda".

Saborska će većina također o tome reći svoje, dodao je.

Na pitanje kada će biti imenovan predsjednika Vrhovnog suda, Jandroković nije dao konkretan odgovor, već je rekao da to nije samo na njima, već je to “pitanje dogovora i pitanje odabira kandidata koji će biti prihvatljiv svima”.

Najavio je da će pitanje o povjerenju ministru zdravstva Viliju Berošu doći na dnevni red Hrvatskog sabora iza drugog kruga lokalnih izbora, ali da o datumu još nije odlučio.  

Komentara 4

DU
Deleted user
16:11 14.05.2021.

Jel Jandroković ima problema sa seksom, jel ima problema u svojoj kući? Objavljivati obnažene fotografije dok si predsjednik Sabora je problematično!

FA
fast23432423
16:31 14.05.2021.

zoka ih je propisno našamarao, ovi cmizdre, plaču, kmeče, odlaze pupovcu plakati i objavljuju gej golišave slike....

RE
REYAM
16:28 14.05.2021.

Njonjo dobro pazi da njegove poruke kao što su "dosta je verbalnog divljaštva, nasilništva i međusobnih uvreda" niti slučajno ne bi imale kakve veze sa njegovim šefom. A niti miješanje Vlade u izbor predsjednice VS nije niti slučajno protiv pravila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije