Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BJEŽALI OD OBJEKTIVA

Od Jandrokovića i Milanovića do Tuđmana i Sanadera: Pogledajte političare u kupaćim gaćicama

političari u kupaćim gaćicama
Foto: PIXSELL/Večernji list
1/15
14.05.2021.
u 14:14

U kupaćim gaćicama fotografirao se i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman čiju fotografiju Večernji list posjeduje kao i bivši premijer Ivo Sanader

Nakon što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković ponosno objavio svoju fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćicama te tako odgovorio predsjedniku Milanoviću koji ga je nazvao 'nasilnikom bez mišića', odlučili smo istražiti koji su se to političari bez ustručavanja fotografirali u kupaćim gaćicama.

Fotoreporteri Pixsella neke od njih uhvatili su na hrvatskim plažama diljem Jadrana, a jednog su čak, načelnika općine Primošten Stipu Petrinu, snimili kao od majke rođenog dok je sa suprugom bio na brodu. I njemu to uopće nije smetalo, štoviše, bez ustrčavanja je fotoreporteru pokazao sve s čime raspolaže.

U kupaćim gaćicama fotografirao se i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman čiju fotografiju Večernji list posjeduje kao i bivši premijer Ivo Sanader.

U ponedjeljak je fotografiju s bazena objavio i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Joško Klisović. Objavio ju je povodom Svjetskog dana kretanja kojim se ukazuje koliko je svaki oblik tjelesne aktivnosti važan za zdravlje.

Još jučer smo objavili fotografiju Zorana Milanovića iz mlađih dana, a u galeriji pogledajte i fotografije Radimira Čačića, Željka Keruma, Ivana Vrdoljaka, Vladimira Šeksa, Darka Milinovića...

političari u kupaćim gaćicama
1/15

Komentara 17

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:30 14.05.2021.

Jel onda Milanović poručio Čačiću i Kerumu da se otele? Jer mi se čini da telad nose

MO
modovisisajteMaraschino
14:43 14.05.2021.

i baš nam morate petak zgaditi do kraja

Avatar crazy_bat
crazy_bat
16:44 14.05.2021.

Što niste stavili neku recentniju fotku našmrkanog nerasta u kupaćima, a ne onu kada je imao 13 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije