Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U HELSINKI

Jandroković: Htjeli bi nas uhvatiti u nečemu, ali neće uspjeti

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
20.11.2018.
u 21:36

Kada Povjerenstvo pošalje zahtjev u zadanom roku ćemo im sve dostaviti, kazao je Jandroković.

Mi smo u Helsinki išli kao predsjednik Vlade i Sabora i imamo pravo koristiti vladin avion. Ovo je bio jedan put koji je sadržavao i državničke i stranačke obveze, poručuje potpredsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa 'češlja' putovanje Vladina i HDZ-ova izaslanstva u Helsinki na Kongres pučke stranke.

- Vidimo da se to podgrijava i od strane naših političkih protivnika, činjenica je da i Povjerenstvo inzistira na nečemu što imam dojam da bi jedva htjeli da nas u nečemu uhvate - ali neće uspjeti - kazao je Jandroković za Dnevnik Nove TV.

Dodao je kako je trošak smještaja i dnevnica svih onih koji su išli Vladinim zrakoplovom platila Hrvatska demokratska zajednica

- Kada Povjerenstvo pošalje zahtjev u zadanom roku ćemo im sve dostaviti, ali je najvažnije da hrvatska javnost zna da se ne radi o nikakvim radnjama koje nisu u skladu s pravilima i zakonima - poručio je Jandroković.

Komentara 35

GM
general_mile
12:28 21.11.2018.

opće je poznata činjenica da kod nas mediji služe jedino tome da izmišljaju afere jer se ljudi pale na to

LI
ljubo.iz.siska
12:31 21.11.2018.

što je pisac htio reći? da je netko pokušao izmisliti veliku aferu i da u tome nije uspio? bravooo!!

BP
Boki_Punoglavasevic
12:33 21.11.2018.

Majketmile šta je ovo ja tu ništa ne razumin...išli ovi iz vlade i sabora avionom od vlade na službeni put...i ko tu sad koga šta...koja je poanta ovoga članka moreli mi neko objasnit???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije