Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smirili strasti

Jakovčić i Kajin sklopili primirje? Iz IDS-a tvrde: Stranka je stabilna!

'14.02.2012., Porec - Proslava 22. godisnjice postojanja stranke IDS. Ivan Jakovcic, Damir Kajin, Boris Miletic.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
'Dusko Marusic/PIXSELL'
16.07.2012.
u 15:46

O situaciji u stranci predsjednik Jakovčić i potpredsjednik Kajin osobno će izvijestiti javnost sljedećih dana na zajedničkoj konferenciji za medije

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić i potpredsjednik stranke Damir Kajin posljednjih dana nisu štedjeli riječi jedan za drugoga, no ako je suditi prema današnjem sastanku predsjedništva IDS-a, raskola u stranci nema, naprotiv, stranka je jaka i stabilna, priopćili su nakon sjednice u stranačkim prostorijama u Rovinju.

– Predsjedništvo stranke zaključilo je da je stranka jaka i stabilna te je spremna za sve izazove, o čemu će predsjednik Jakovčić i potpredsjednik Kajin osobno izvijestiti javnost sljedećih dana na zajedničkoj konferenciji za medije, napomenuli su.

Na današnjoj su sjednici analizirali rad koalicije proteklih 7 mjeseci, a donijeli su i plan aktivnosti za sljedeće razdoblje. Suradnju s koalicijskim partnerima na nacionalnoj razini ocijenili su "korektnom". 

– Od jeseni nas očekuju niz zakonskih rješenja u kojima će IDS aktivno sudjelovati svojim prijedlozima. Istra, Hrvatska i Europska unija suočavaju se s posljedicama duboke ekonomske krize te se IDS snažno zalaže za jaču decentralizaciju države kao jedan od načina efikasnijeg upravljanja vlastitim resursima – poručili su iz stranke.

Kažu da ih je obradovala izjava predsjednika Ive Josipovića da Hrvatskoj treba deset Istri, a koja ih, kako ističu, dodatno obvezuje jer je zasigurno i IDS tome doprinio.

Komentara 6

MA
malamlak
15:52 16.07.2012.

kremenko i boškarin

RA
rasplinjač
07:18 17.07.2012.

Do slijedećeg jointa...

HR
Hrvat1949
11:06 17.07.2012.

Kajinu Kajinu opet si omogucio pljacku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije