Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI MJESECA OD SMRTI MAJKE

Jadranka Kosor podijelila emotivnu objavu: Vrijeme teče, opet čujem kako mi je zadnji dan rekla 'milo moje'

Jadranka Kosor u Jasenovcu odgovarala na pitanja novinara
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.11.2022.
u 14:19

Kosor je 7. srpnja na Twitteru objavila stariju fotografiju s majkom Zorkom. "Uvijek je, uvijek, prerano za oproštaj", navela je tada, a mnogi su joj pratitelji uputili poruke sućuti

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svom se Twitter profilu emotivnom objavom prisjetila majke koja je preminula prije četiri mjeseca. 

- Četiri mjeseca danas. Vrijeme teče, a ja i opet čujem kako mi je zadnji dan rekla “milo moje”. Milo moje - istaknula je Kosor. 

Kosor je 7. srpnja na Twitteru objavila stariju fotografiju s majkom Zorkom.

- Uvijek je, uvijek, prerano za oproštaj - navela je tada, a mnogi su joj pratitelji uputili poruke sućuti. 

Nekoliko mjeseci ranije, 19. ožujka, kratko je progovorila i o svom ocu.

- Danas je, kažu, Dan očeva. Svog oca nisam upoznala, imala sam dvije godine kad me zadnji put vidio. I više nikada jer me nije htio. A samo sam željela ušuškati svoj mali dječji dlan u očev dlan. Da me tata vodi za ruku - navela je tada. 

Komentara 16

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:30 06.11.2022.

Covjek se u pogledu na smrt nekoga bliznjega treba upitati sto kada ja idem? Koliko sam dobroga ostavio? Koliko sam bio zloban a koliko solidaran sa drugima? Vi gospodjo Kosor ostavljate malo dojma solidarnosti. A jako puno ljubomornosti, nesolidarnosti i zlobe. I to ne provocirane. A to pisem kao Vas bivsi stovatelj.

MA
Marko1337
15:26 06.11.2022.

Na niskim ste granama ako nemate nekog spomena vrijednog od ove jace koja je sama sebe pokenjala od glave do repa.

FA
Fake
15:11 06.11.2022.

Učini nam dobro pa se javno ne pojavljuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije