Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriva procedura

J. Kosor poništila natječaj za nabavku zrakoplova

Avion
Željko Hladika
13.02.2010.
u 16:28

Zbog činjenice da premijerka nije bila obavještena o natječaju, odnosno procedura nije poštivana, Kosor je poništila natječaj za nabavku zrakoplova

BJELOVAR - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor poništila je natječaj za nabavku zrakoplova za vrijeme trajanja redovnog godišnjeg servisa Vladina zrakoplova od 10. do 25 lipnja ove godine, a koji je objavila Direkcija za korištenje službenih zrakoplova. Premijerka je odluku donijela, stoji u priopćenju Vlade, jer tijekom postupka nije bila poštivana procedura.

Naime, predsjednica Vlade trebala je biti obavještena o natječaju, a nadležne službe to su propustile učiniti.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:08 13.02.2010.

A kako bi bilo da ova Vlada zatrazi od SDP-a da kupi ili vrati zrakoplov koji su prodali po sistemu \"k\'o da im je cacino\" ili barem da objasne koliko su dobili za njega i gdje je lova potresena ?

BI
bigboii
16:44 13.02.2010.

Ništa sporno. Treba se poštivati standardna procedura

BI
bigboii
17:50 13.02.2010.

Što se svi uzbuđuju? Pa to je standardna procedura, a da nije poništila natječaj prigovaralo bi joj se da se išli mimo uobičajene procedure i \'pravila igre\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije