Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državni posjet

Izraelski predsjednik dolazi u Hrvatsku

Reuven Rivlin
Reuters/PIXSELL
23.07.2018.
u 15:12

Kasnije tijekom dana Rivlin će položiti vijenac na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli na Gradskom groblju Mirogoj te se susresti s premijerom

Izraelski predsjednik Reuven Rivlin boravit će u utorak i srijedu u dvodnevnom državnom posjetu Hrvatskoj na poziv predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda predsjednice.

Rivlinu će u utorak biti priređen svečani dočekom u Uredu predsjednice. Nakon tête-à-tête dvoje predsjednika uslijedit će bilateralni razgovori službenih izaslanstava Republike Hrvatske i Države Izraela te obraćanja dvoje predsjednika.

Kasnije tijekom dana Rivlin će položiti vijenac na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli na Gradskom groblju Mirogoj te se susresti s premijerom Andrejem Plenkovićem.

Drugog dana posjeta, u srijedu, Grabar-Kitarović i Rivlin održat će sastanak s predstavnicima MORH-a i Izraelske vojne industrije te se obratiti sudionicima Konferencije obrambenih industrija dviju država. Istog dana predviđen je susret predsjednika Rivlina s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem.

U sklopu posjeta dvoje predsjednika će zajedno posjetiti i Spomen područje Jasenovac, stoji u priopćenju.

>> Ekskluzivno s hrvatskim vojnicima na libanonsko-izraelskoj granici

Reuven Rivlin
1/11

Komentara 3

GA
Gastarbeiter2
18:30 23.07.2018.

Ja sam mislio da predsjednica ide samo privatno u Jasenovac? Što je sada ovo? Totalno sam zbunjen! Izgleda....pala pegla...ili sila boga ne moli!

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
16:28 23.07.2018.

Gospodine Rivlin dobrodosli u RH.

SU
suvaja
15:26 23.07.2018.

Kako ne bi dosao kad mu je americki citac tragova ministar zvani ugroza za letece kante osigurao 2.5 milijarde kuna... Kgk bi za taj iznos isla bosa do izraela...zrtvovala bi se kao majka tereza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije